Máté Szabi x Füstös Balaton 2. rész

Máté Szabi x Füstös Balaton 2. rész

A Füstös Balaton második részében Szabi fellebbenti a fátylat, hogy mivel is készül napról napra házigazdáinak és milyen extra füstös recept fog összeállni számotokra, ha végigkövetitek az egész túrát. A húsimádók garantáltan nem fognak csalódni.

A tökéletes harmóniát árasztó Homola Borteraszon chillezgetés után, a fontos kultúrmisszót hordozó Lovas Kikötőben kezdi meg délelőtti kóstolását mielőtt második főállomása, a paloznaki Sárfánkert Vendéglője felé venné az irányt. Most sem fogtok hinni a szemeteknek mennyi mindent tud egy ember egy nap alatt megkóstolni, és persze specialitásokból sem lesz hiány, mint például a füstölt fogassal töltött házitészta, korianderes vajmártással tálalva.

Tartsatok velünk a következő alkalommal is!

 

Kapcsolódó

Fontos eszközök a húsipari vállalkozások számára

A húsfeldolgozás során nagyon sokféle eszközre van szükség. Ahhoz, hogy egy nyers alapanyagból ízletes term
Elolvasom

Óriási magyar sikerrel zárult a fagyi világbajnokság

Előkelő helyről távozhatott a magyar cukrászokból álló csapat a rangos nemzetközi megmérettetésről. - -
Elolvasom

Új gasztro-fesztivállal robban be a balatoni szezon tavasszal

Az izgalmas, innovatív kezdeményezés mintegy 26 vendéglátóipari, illetve kulturális egység összefogásával v
Elolvasom