Máté Szabi x Füstös Balaton feat. Royal Szabi – Befejező rész – Zamárdi

A jó erős kávé soha nem maradhat el a reggelből, ezt már megtanulhattuk, de ezután kivételesen egyből az ebédbe ugrunk fejest. Szabi a Tiki Beach Bárban az idei nyár slágerét, a kovászos uborka levest kóstolja, titkos fűszerekkel és természetesen titkos recept alapján elkészített ubival, kis füstölt lazaccal. A második fogás ismét egy burger, dehát ahány ház, annyi hambi; az örömóda ezúttal sem marad el. Azért, hogy legyen egy meglepő fogás is a sorban, a háziak kötelezik Szabit a tarhonya puding íztesztelésére is. 😮

A nap második felében egy különleges megmozdulás részesei lehetünk Zamárdiban, a Lámpás ’92 alapítvány és a Parti Bisztró jóvoltából, aminek a keretén belül fogyatékkal élő embereknek, barátoknak tartanak a srácok pizza party-t. Utána persze vissza a délutáni kóstoláshoz: pulled pork helyett egy pulled ponty indulásnak, és ha azt gondolnátok , hogy bureszből is van amikor elég, hát tévedtek! Egy újabb buri, történetesen egy házi Big Mac a középső fogás, amit egy helyben füstölt pisztráng koronáz meg, zsályás-vajas pirítóssal. Desszert nélkül ezúttal sem maradhatunk, és mivel nem találkoztunk még a héten a legjellegzetesebb strand édességek közül: hát a palacsintával?! Ráadásul baracklekvárossal!

Végre láthatjuk feltálalva (is) Szabi malac specialitását, a rész és a balatoni kaland záróakkordjaként pedig megjelenik Royal Szabi.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok Máté Szabi balatoni gasztrokalandjai során az elmúlt pár hétben. Reméljük, hogy ti is legalább annyira élveztétek, mint mi és persze ő maga!

 

Legfrissebbek

Kövess minket!

Programajánló