Mi a különbség a sport öltöny és a zakó között?

Mi a különbség a sport öltöny és a zakó között?

Akad itt egynéhány fogalom, kifejezés, ami általában ködösnek tűnik. Vajon mi mit jelent pontosan? Érdemes ezekre közelebbről is ránézni, mert ha a félreértések végül tisztázódnak, annak a pozitív következményei konkrétan láthatóvá válnak.

Mi micsoda?

sport öltöny komplett megjelenést biztosít úgy, hogy közben a lezserség is adott. Amikor minden passzol mindennel, akkor a harmónia, az összhang megkérdőjelezhetetlen. Ez pedig olyan fellépést eredményez, ami bizalmat kelt, ami hitelességet ad. Érdekesnek tűnhetnek ezek az asszociációk, pedig külön kutatások is igazolták, hogy mire képes a harmonikus megjelenés. Márpedig az vitathatatlan tény, hogy az öltöny viselése ezt borítékolja mindenféle nehézség nélkül. Amikor a részletek nemcsak hogy közös nevezőre hozhatóak, hanem konkrétan egységet teremtenek, akkor az a kisugárzásban is nyomban érzékelhetővé válik. Nehéz megfogalmazni, hogy mi az, ami ilyenkor nyilvánvalóan átjön, de a szemlélő garantáltan észleli mindezt. Magabiztosság, határozottság, stílusosság és ízlésesség. Ezek a tulajdonságok nem hiányozhatnak a mindennapokból, s még kevésbé nélkülözhetőek a különleges alkalmak színpadáról.

Az azonos színösszeállítás, a megegyező anyaghasználat, az egyforma szabás mind-mind olyan jellemzők, amik az öltöny minden egyes tagjáról elmondhatóak. Tehát ebben az esetben nem szerencsés válogatásról és társításról, hanem tudatos választásról van szó. A végeredmény pedig tényleg magáért beszél. De ez írásban aligha adható át, ellenben a saját tapasztalat többet mond minden szónál.

Mi van még ezen kívül?

zakó. Aminek a szabása nagyban eltérhet a kiszemelt nadrágtól például és az anyagegyezőség sem valószínű. Ez ugyan nem nagy baj, mert a pazar összkép így is könnyedén megteremthető, de az vitathatatlan tény, hogy az a fajta harmónia, ami fentebb egyértelműen létrejön, nem feltétlenül hozható létre. Ezzel sincsen baj, sőt sokszor ez nem is elvárás. De érdemes vele tisztában lenni a csalódások elkerülésének érdekében. Ezekkel az infókkal a tarsolyodban minden adott az ellenállhatatlan fellépéshez!

Kapcsolódó

A meleget zivatarok kísérik a hosszú hétvégén

Szombat hajnalban záporok, esetleg zivatarok indíthatják a napot. Az északias szél sokfelé élénk, helyenkén
Elolvasom

Mire használhat egy laptopot egy nyugdíjas?

Egyre több nyugdíjas dönt úgy, hogy nem szeretne lemaradni az informatikában. Ráadásul nagyon sokan közülük
Elolvasom

Mindenképp olvasd el ezt a cikket, ha fürdőszoba-felújítás előtt állsz!

Aligha van annál izgalmasabb feladat, mint amikor egy teljesen üres teret a saját ízlésvilágod szerint tölt
Elolvasom