Mobil Átvételi Pontokat létesített az IKEA a déli parton

A szolgáltatás péntektől vehető igénybe.

A nyári vakáció közeledtével idén negyedik alkalommal nyílnak meg az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon – idézte az áruházlánc közleményét a hirbalaton.hu

A balatonboglári és siófoki Mobil Átvételi Pontokat 2024. május 3 óta vehetik igénybe a vásárlók, amivel jelentősen csökkenthetik a megvásárolt termékek szállítási költségét. A kijelölt helyszínekre akár már ezen a héten is lehet termékeket rendelni az áruházakban vagy az IKEA.hu weboldalon.

„Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy vásárlóink szívesen használják az IKEA vidéki átvételi helyszíneit, így immáron negyedik éve Balatonon is elérhetővé tesszük a Mobil Átvételi Pontokat. Kezdeményezésünk célja, hogy kiterjesszük termékeink elérhetőségét, és biztosítsuk vásárlóinknak az otthonos és barátságos közeget lakóhelyükön, illetve nyaralójukban” – mondta el Peter Tichý, a soroksári IKEA áruház vezetője.

Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonboglárt vagy Siófokot választják, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában.


Kapcsolódó

Új sebességmérők teszik biztonságosabbá a zánkai Erzsébet-tábor megközelítését

Új sebességmérő traffiboxokat helyeztek el a 71-es út zánkai Erzsébet-táborhoz közeli szakaszán. A berende
Elolvasom

Elkezdődött a főszezon a balatoni hajózásban

A sikeres előszezont követően július első hétvégéjével elkezdődött a hajózási főszezon a Balatonon, emiatt
Elolvasom

A balatonfüredi labdarúgás száz évéről jelent meg könyv

A vaskos, informatív kötet a Balatonfüred Városért Közalapítvány jóvoltából jelenhetett meg. - - Bár
Elolvasom