Nagy siker volt a Pannon Egyetem Nyílt napja

Több száz érdeklődőt vonzott a Pannon Egyetem őszi nyílt napja. A ’B’ épület aulájában szakmai programokkal, kari tájékoztatókkal és duális partnerekkel is találkozhattak az érdeklődők.

Több mint 500 látogató vett részt a Pannon Egyetem rendezvényén, ahol a délelőtti program során az egyetem minden képzése és kara képviseltette magát. Az érdeklődők az ország minden pontjáról érkeztek ide, hogy felmérjék továbbtanulási lehetőségeiket. A Nyílt Napon a kollégiumok és a laboratóriumok is látogathatók voltak, a rendezvény folyamán pedig a szakokat bemutató standokkal és egyéb szolgáltatások bemutatásával is várták az érdeklődőket.

A megnyitón Molnárné Barna Katalin, oktatási rektorhelyettes kiemelte, kulcsfontosságúak ezek a személyes találkozások a pályaválasztás előtt.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a Pannon Egyetem képzési palettáját a leendő hallgatóink mellett a szülők és középiskolai tanárok is megismerhessék minden képzési helyünkön. A tudományágak széles skálájáról választhatnak az ide érkezők a társadalomtudományoktól a mérnöki tudományokig, de nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésekre is. Olyan tudást adunk hallgatóinknak, ami a piacon megállja a helyét, és nagyon sokat ér, a diplománk értékét mutatja az is, hogy a HVG oktatói kiválóság listáján a Pannon Egyetem az országos rangsor második helyén áll. Nemcsak a képzéseinket, de a közösségeinket is ajánljuk a diákoknak: különböző hallgatói ösztöndíjakon, kutatásokban és tehetséggondozásban is részt vehetnek”

– tette hozzá Molnárné Barna Katalin. A rektorhelyettes elmondta, a hallgatók számára a 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt nemcsak munkát, de szakmai lehetőségeket és szórakozást is nyújt.

Kapcsolódó

WHO: Lezárulhat az egészségügyi vészhelyzet idén

Idén akár véget is érhet a pandémia által kiváltott egészségügyi vészhelyzet és lezárulhat a járvány akut s
Elolvasom

Filmfesztivált tartanak Füreden

Idén is megtartják a Magyar Mozgókép Fesztivált, melynek ezúttal Balatonfüred is az egyik helyszíne lesz.
Elolvasom

Készen állnak a keszthelyi Balaton-part fejlesztésének tanulmánytervei

Egy 4,5 kilométeres szakaszt érintenek a keszthelyi Balaton-part fejlesztésének tanulmánytervei, melyek hos
Elolvasom