#nemonddleaszállásod – Így segíthetsz a balatoni régió vállalkozásainak

A világszerte terjedő járvány Magyarországot sem kíméli. Nemcsak egészségünkre, hanem a gazdaságra, életmódunkra és a turizmusra is nagy hatással van. Ráadásul a mi drága régiónkban, a Balatonnál működő szállás- és vendéglátóhelyek, illetve vállalkozások is elsősorban a turizmusból tartják fenn magukat.
Többekkel együtt mi is szeretnénk ezért mindenkit, aki térségünkben foglalta le szállását, arra buzdítani, hogy #nemonddleaszállásod hanem inkább módosítsd az utazás időpontját.

A befizetett előleget természetesen nem veszti el senki, a lemondás helyett kérd meg a szálláshelyet, hogy biztosítsa neked, hogy a veszélyhelyzet után utazhass és később egyeztettek majd időpontot.
Amennyiben a befizetett előleget már átutaltad, nem számoltál vele, ám a szálláshelyek igen. Néhány kisebb szálloda, panzió vagy vendégház éppen úgy tönkre mehet, mint sokan mások ebben a nehéz helyzetben. Ezért ha van egy jó élményed az utazásaid során, amelyet egy szállásadó okozott neked és arra számítasz, hogy egyszer véget ér ez a szörnyű helyzet, akkor kérjük fontold meg, hogy lemondod a foglalásodat és visszakéred a pénzed, vagy átütemezed az utazásod idejét, természetesen, ha megteheted ezt anyagilag. Nagyon sokat segíthetsz ezzel a kis balatoni vállalkozásokat életben tartani!
A Balaton Riviéra oldalán minden szálláshelyet arra buzdítanak, hogy csatlakozzon a kampányhoz, hiszen ez egy kölcsönösen előnyös kezdeményezés mind a turisták, mind pedig a szállásadók számára.

#nemonddleaszállásod

Forrás és fotó: balatonriviera.hu

Legfrissebbek

A partokon és a peronokon is hallhatók majd versek a nyári Balatonnál

Idén nyáron a partok mellett a peronokon is hallhatók versek a Balatonnál, a Vers a peronon címmel már 13 B...

Elolvasom

Idén is megválasztják az év balatoni strandját és házát

A koronavírus-járvány miatt kis csúszással, a héten meghirdetik a balatoni Kék hullám zászló strandmin...

Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – A vörösberényi erődített református templom

Balatonalmádi tárháza a látnivalóknak, főleg nyaranta. A turisztikai gócpontok mellett akad azonban meganny...

Elolvasom