Nőies, sportos elegancia a hétköznapokban és a szabadidős programokon is

A klasszikus, elegáns öltözködés egyre inkább háttérbe szorul a mindennapokban, egyre több munkahely lazít az öltözködési protokollon, ami részben a home office terjedésének is köszönhető. 

Laza, divatos és minőségi ruházat

A nők szeretnek divatosan, csinosan öltözködni, sokan részesítik előnyben a farmert, hiszen sokféle stílusban és sokféleképpen kombinálható. Azonban egy kutyasétáltatás, játszóterezés vagy hétvégi városnézés alkalmával kényelmesebb lehet a Griff Webshop O’la Voga kollekciójának valamelyik trendi és nőies darabját viselni. 

Az otthoni munkavégzés kapcsán sokan váltottak szabadidő ruházatra munka közben is, azonban egy online meeting alkalmával illik szalonképesebben megjelenni. Az igényes öltözet ma már nem a kényelmetlen, feszengős stílust jelenti, bár egy-egy esemény alkalmával a dress code-nak megfelelően kell még ma is megjelenni, azonban a casual terjedése megállíthatatlan. A sportosan elegáns, mégis egyedi megjelenés új lehetőségeket kínál mindenki számára.

Amennyiben fontos számodra a dekoratív, feminin megjelenés, bizonyára kedveled azokat a ruhadarabokat, amelyek mindezeken felül még a kényelmet is garantálják. Az elegáns lezserség az olasz nők stílusa, akik tökéletesen tudják viselni a különböző stílusú, de mégis harmonikus megjelenést biztosító darabokat. Az O’la Voga ruházat ezt adja vissza, a trendi szabásvonalakat kiváló minőségű anyagokkal ötvözi. 

Hogyan alakítsd ki az egyéni stílusod?

A divat folyamatos útkeresés, próbálkozás, provokáció, amelyet csak annyiban érdemes követni, amennyi a stílusodba belefér. Kövesd Gianni Versace divatmogul gondolatait: “Ne legyél a trendek híve. Ne a divat legyen a tiéd, hanem te döntsd el, hogy mi vagy, mit akarsz kifejezni azzal, ahogyan öltözködsz és ahogyan élsz.” 

Ismerd meg az adottságaidat, a színtípusodat, így egy pillanat alatt ki tudod majd választani, mi az, amit feltétlen be kell szerezned, és mi az, ami bár tetszik, sosem lesz harmóniában az egyéniségeddel. Kezdetben érdemes időt szánni rá, és többféle stílust, színt kipróbálni, de akár stílustanácsadó segítségét is kérheted.

Basic

A gardrób kialakításánál, főleg, amíg rátalálsz a stílusodra, jó ötlet lehet kezdetben egy minimál ruhatárra építeni. Ezek a ruhák jól variálhatók egymással a semleges színeknek, praktikus modelleknek köszönhetően, továbbá sokszor és hosszan viselhetők a minőségi anyagok és a tartósság jóvoltából.

A basic darabokat feldobhatod egy-egy színben vagy stílusban hangsúlyosabb ruhával, cipővel vagy kiegészítővel, így egyedivé teheted a megjelenésedet. Az O’la Voga pulóverek, dzsekik, nadrágok, leggingsek és komplett szettek ezt az irányvonalat követik. Egymással is jól kombinálhatók a nagyrészt visszafogott színeknek köszönhetően, ugyanakkor egy-egy darab igazi feltűnést kelt. 

Viselj mindig olyat, ami jól áll, és annyit, amennyit a dress code megenged, így nem leszel sem alulöltözött, sem túl elegáns, bár Oscar Wilde szerint soha nem lehetsz sem túlöltözött, sem túlképzett.

Kapcsolódó

Hasznosítható-e a mobilház nyaralási, illetve turisztikai szempontból?

Ezúttal két irányból is megpróbálunk közeledni voltaképpen ugyanahhoz a kérdéshez: milyen formában élvezhet
Elolvasom

A Balaton kapuja: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel

Megnyitotta kapuit a saját kikötővel, partszakasszal és stranddal megálmodott Kenese Bay Garden Resort &
Elolvasom

Önismereti társasjátékok a mély beszélgetésekhez

Manapság sokszor problémát jelenthet a napi rohanásban megállni, hogy valódi beszélgetéseket folytathassunk
Elolvasom