Nyugalom, Karanténfesztivál

Program neve: Nyugalom, Karanténfesztivál
A program helyszíne: Otthon A program időtartama:  Március 31. 18:00 – 18:45
Részvétel / Belépés: részben ingyenes

LEÍRÁS:

⚡️ Ez a program az Auróra x Bánkitó Karanténfesztivál része!

🌅 Az AdniJóga csapata elhozza Nektek a nyugalmat az önkéntes karanténba is. Most még nagyobb szükség van a stresszoldás, a befelé figyelés, és a mozgás jótékony hatásaira. Mi a jóga, a meditáció és a relaxáció erejével szeretnénk ebben segíteni nektek. Csatlakozz hozzánk heti kétszer, kedd este és csütörtök reggel és próbáld ki otthon a gerincjógát, a dinamikus flowt, a meditációt, a hangtálas relaxációt, és a gyerekjógát is felnőtt szemmel!

Ahogy minden AdniJóga óránál, az online részvételeddel is jót tehetsz majd, hiszen segítesz minket a célunk elérésében: a jóga testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit szeretnénk nehéz élethelyzetbe kényszerült emberekhez is eljuttatni, akiknek egyébként nem lenne lehetősége jógázni. Tartunk órákat (most éppen online) fogyatékkal élő fiataloknak, az ő szüleiknek, hátrányból induló nőknek, gyerekeknek és menekülteknek is.
❤️ Ha támogatnád ezt a jó célt, boldogan fogadunk támogatásokat az Adni Jóga Alapítvány bankszámlájára: ERSTE Bank 11600006- 00000000- 84833312. Kérjük add meg a neved és e-mail címed megjegyzésként és mi adunk Neked 20% kedvezményt egy poszt-karantén pop-up óránkból. Az adatkezelési tájékoztatónkat az adnijoga.hu oldalon találod.

🌾 Az első óránk témája a stresszoldás lesz. Kizárjuk a külvilágot és átmozgatjuk a testet, majd egy hosszú relaxációra számíthattok. Kezdők is bátran csatlakozhatnak, csak egy matracra vagy törölközőre és kényelmes ruhára lesz szükséged. Szeretettel várunk kedden 18.00-kor itt a Facebookon!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/855077404960915

Legfrissebbek

Idén is megválasztják az év balatoni strandját és házát

A koronavírus-járvány miatt kis csúszással, a héten meghirdetik a balatoni Kék hullám zászló strandmin...

Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – A vörösberényi erődített református templom

Balatonalmádi tárháza a látnivalóknak, főleg nyaranta. A turisztikai gócpontok mellett akad azonban meganny...

Elolvasom

Időjárás a Balatonon – Június 5-7.

Pénteken az erős, viharos déli szél mellett többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra. Jégesővel, f...

Elolvasom