Ördög Nóra a Tihanyban kimondott igen emlékéből merít erőt

Ördög Nóra a Tihanyban kimondott igen emlékéből merít erőt

A balatoni szertartás már-már különálló esküvőtípussá nőtte ki magát az elmúlt évek során, ami nem is csoda, hiszen a magyar tenger körül igazán nincs hiány romantikus helyszínekben. Valószínűleg Ördög Nóráék választása is éppen ezért esett Tihanyra – olvasható az index.hu cikkében.

A hatalmas víztömegek csábító ereje, a belőlük áradó kiszámíthatatlan vadság, vagy éppen a végtelen nyugalom a történelem kezdete óta készteti az embereket, hogy valami nagyot, szimbolikusat műveljenek a partjaikon, legyen az egy ország meghódítása, vagy „csak” örök hűség fogadása.

Nincs ez másképp a Balatonnal sem, a nagy víz az első közösen megivott fröccstől a végső igenig elkísér, a mólók, parti sétányok, padok megannyi szerelem pillanatát őrizgetik, de elég csak szétnézni az esküvőszervezőknél: a balatoni esküvő önálló műfaj. Ördög Nóra, a Best of Balaton kurátora is azért Tihanyban mondta ki a boldogító igent, mert szeretné, ha a Balatonra jellemző nyugalom, béke és az örökkévalóságot sugárzó atmoszféra a házasságára is igaz lenne.

Hiszem, hogy a tó olyan köteléket, olyan erőt jelent, amelyre visszaemlékezve a nehéz pillanatokban is erőt meríthet az ember.

A Balaton nemcsak nagy víz, de romantikus, szerelmes helyek sokasága is. A badacsonyi Rózsakő, a fonyódi Kripta villa, a vonyarcvashegyi Szent Mihály-domb meghitt kápolnája, a Sóhajok hídja a világosi magasparton, a györöki Szépkilátó, vagy a Balaton szíve Zamárdiban mind olyan helyek, amiket arra alkotott a természet és az emberi kéz, hogy még emlékezetesebbé tegyék az emlékezetes pillanatokat.


Forrás: index.hu
Fotó: Instagram / Ördög Nóra
Hirdetés

Kapcsolódó

Jelentős szállodafejlesztéssel készül Veszprém az Európa Kulturális Fővárosa programjaira

Csaknem egyharmadával bővülő, jó minőségű, új szállodaszoba várja Veszprémben az Európa Kulturális Fővárosá
Elolvasom

Hirdetés

Ki hitte volna? Jöhet az új lakópark a balatongyöröki golfpálya helyén

A panorámás golfpályát osztrák tulajdonosai, mint beépíthető telket árulják a világhálón, míg a helyiek a k
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Fácános vár, Fonyód

Fonyód mindenképpen a déli part egyik turisztikai gócpontjának tekinthető. A város mai, modern inkarnációja
Elolvasom