Pop-up dzsungel a Balatonon

Pop-up dzsungel a Balatonon

Három napos Plante. pop-up nyílik a káptalantóti Káli Cool-ban. Több mint százféle szoba- és kültéri növénnyel, kézzel készült kerámia kaspókkal, növényládákkal, virágmagokkal, makramé növénytartókkal tölti meg a Plante. a Káli Cool kültéri lounge-os részét. A különleges, Balaton-felvidéki növénybolt három napig, június 18. és 20. között várja a látogatókat. 

Ha nyár, akkor Balaton! Három napig a budapesti Plante. növénybolt “kistestvére” tárt kapukkal vár benneteket Káptalantótin, június 18. és 20. között. A különleges hangulatú pop-up boltnak a Káli Cool kültéri lounge része ad otthon. Gyere el, élvezd a növények hangulatát, és töltsd fel az otthonodat, nyaralódat dzsungel növényekkel, vagy válassz valakinek “zöld” ajándékot! Filodendronok, alokáziák, pálmák, caladiumok, pepperomiák, kültéri vadvirágos összeültetések várnak rád, és arra, hogy az új otthonukba kerüljenek. Az eseményre több mint százféle szoba- és kültéri növénnyel, a Plante-s EARTH és URBAN kaspókkal, virágládákkal, virágmagokkal és makramé növénytartókkal is készülünk. Ha a környéken élsz vagy nyaralsz, ugorj be hozzánk hétvégi programként, kösd össze a piacozást, túrázást, kávézást egy igazi növénykincs-vadászattal!

PS.: Ha a Káli Cool kávézó és bárban vásárolsz, és bemutatod nekünk a blokkodat, 10 % kedvezményt adunk a Plante.-s helyszíni vásárlásodból.

Nyitvatartás: P-Sz-V 9.00 – 18.00

Cím: Káli Cool, Káptalantóti, Petőfi Sándor utca 85-87.

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/918818765630046?ref=newsfeed

Hirdetés

Kapcsolódó

Vegán bundáskenyér és új bagelező is az Év strandétele döntősök között

19 nevezett étel közül megvan az a 7, ami versenybe szállhat az Év Strandétele 2021 címért a Balatoni Kör á
Elolvasom

Hirdetés

Elhalasztották a szombati 39. Lidl Balaton-átúszást

A várható kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elhalasztották a szombatra tervezett 39. Lidl Balato
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Szent László emlékhely, Somogyvár

A tágabban értelmezett déli part meglehetősen gazdag kulturális és történelmi örökségét gyarapítja a somogy
Elolvasom