Új vízparti luxus rendezvényhelyszín nyílt a Balatonnál

Új vízparti luxus rendezvényhelyszín nyílt a Balatonnál

A Balaton új, minden érzékszervet és igényt kielégítő különleges rendezvényhelyszínnel gazdagodott idén ősszel. Az északi parton egyedülálló 5 csillagos, adults-only szolgáltatásokat nyújtó LUA Resort***** szálloda mellett nyílt meg Balatonfüred és a régió új rendezvényhelyszíne, a LUA EVENTS, mely a szállodával szoros szimbiózisban a munka és a kikapcsolódás tökéletes egyensúlyát kínálja. A multifunkcionális, vízparti kapcsolattal rendelkező rendezvényhelyszín mindenben a magas minőséget és a fenntarthatóságot képviseli, emellett építészetileg is hihetetlenül inspiráló.

Az adults-only szolgáltatásokat kínáló LUA Resortba a régióban egyedülállóan csak felnőtteket várnak. A szálloda több mint ezer négyzetméteres spa részlegében lenyűgöző panoráma mellett lehet élvezni a prémium szolgáltatásokat, a bel- és kültéri élménymedencéket, a szaunavilágot és kezeléseket. Vértesy Eszter Director of MICE szerint egyre nagyobb igény van az ilyen típusú szállodákra, ahol teljes értékű és zavartalan lehet a kikapcsolódás.

Aki a jövőben balatoni prémium rendezvényhelyszínt keres, az nagy eséllyel találja meg a számítását a minden igényt kielégítő új balatonfüredi létesítményben. A LUA EVENTS (a név a luxury, unconventional, adults mozaikszavakból áll) hatalmas üvegfalai, balatoni kilátása, ugyanakkor a nagy terem teljes sötétíthetősége és 3 termes szekcionálhatósága, high tech audiovizuális felszereltsége, és az épület akadálymentes kialakítása egy olyan befogadóteret jelent, ahol a rendezvényeknek csak a fantázia szab határt.

Képzeljünk el például egy nyári konferenciát, amikor az előadásokat a klimatizált, sötétíthető termekben hallhathatjuk, a szünetekben pedig a panorámás parkban kávézhatunk, a stégen pihenhetünk, vagy a bérelhető elektromos eszközökkel kirándulást tehetünk a környéken – szárazföldön, vagy akár vízen! Vagy egy céges tréninget, ahol a nagy termet 3 részre oszthatjuk a csapatok számára, miközben mindenki élvezheti a Balaton hatalmas víztükrének inspiráló látványát.

De nem csak dolgozni várják ide a cégeket, hanem ünnepelni is! Sőt! A LUA terei tökéletesek nagy céges rendezvényekre, ünnepségekre, díjátadókra, karácsonyi partikra, elegáns vacsorákra, sajtótájékoztatókra, partnertalálkozókra, divatbemutatókra. De esküvő befogadására is nyitottak – nem csak dedikált esküvőszervezőjük van, de rendezvényszervező is bármikor segít, hogy minden privát és céges event tökéletes legyen.

Balatonfüred egyértelműen a Balaton egyik legnagyobb központja és találkozó csomópontja számos prémium étteremmel, szolgáltatóval, jó megközelíthetőséggel. A LUA EVENTS vendégei ráadásul nem csak a part felől közelíthetnek: mivel az épület közvetlenül a vitorláskikötő mellett van, akár hajóval is kiköthetnek a látogatók.

A helyválasztás már önmaga pozicionál: a vitorláskikötő szomszédságában, a pezsgő Balatonfüred határában, az északi part központjában szervezni egy céges rendezvényt állásfoglalás a prémium megoldások és a kompromisszummentesség mellett. A LUA gasztronómiában sem köt kompromisszumot. A rendezvényterem szervesen kapcsolódik az épülettel szemben elhelyezkedő 5 csillagos szálloda szolgáltatásaihoz. A LUA Resort gasztronómiai koncepciója a könnyeden elegáns bistro konyha, a fogásokért Pintér Károly executive chef és Pesti István chef consultant felel. A konyha fókuszában a magas minőségű alapanyagok és a szenvedélyes alkotás áll, a menüt hazai termelők és fenntartható gazdaságok szezonális alapanyagainak felhasználásával állítják össze. Törekednek arra, hogy környezettudatos rendezvényhelyszínként működjenek, fenntartható megoldásokat alkalmazzanak, ezért a vendégek kényelmét – többek között – környezetkímélő hűtő-fűtő rendszer szolgálja, és a konyha alapanyait is a régióból igyekeznek beszerezni.

A LUA komplexum egyik nagy előnye, hogy a rendezvényektől egy lépés a teljes kikapcsolódás. Nyáron a hatalmas napozóstég csábít pihenésre, a spa pedig minden évszakban szaunákkal, kinti és benti medencékkel, kényeztető, testet lelket megújító kezelésekkel vár. Aki emellett még aktívan is töltené a kikapcsolódás napjait, annak jó hír, hogy folyamatosan bővül az elektromos eszközpark: bicikliket, vespát, rollert, hajót is bérelhetünk.

Forrás: forbes.hu
Fotó: luaresort.com

Kapcsolódó

Megsemmisítette a balatonaligai kikötő üzemeltetési engedélyét a Pécsi Törvényszék

Az illetékes katasztrófavédelmi igazgatóságot egy új eljárás lefolytatására kötelezték. - - Megsemmis
Elolvasom

Edda és Krúbi is a Plázsra csábít ezen a hétvégén

Június 14-én és 15-én sem fog unatkozni, aki a siófoki Plázst választja hétvégére. Pénteken az Edda korszak
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Szent Donát kápolna, Lesencefalu

Lesencefalu a Balatontól mindössze hat kilométerre fekszik, a Keszthelyi-hegység egy zárt völgyében. A 300
Elolvasom