Utazóágy a babás kirándulások nélkülözhetetlen kelléke

Utazóágy a babás kirándulások nélkülözhetetlen kelléke

A babás utazások nem olyan egyszerűek, mint amikor például csak a párunkkal kettesben utazunk. Ilyenkor ugyanis a kicsi kényelméről is gondoskodnunk kell. Ugyanakkor arra is figyelni kell, hogy emiatt az utazás élménye semmivel se legyen kevesebb számunkra. Néhány kiegészítő nagy segítséget jelenthet, közülük az egyik az utazóágy, ami nem más, mint egy mobilis fekhely a picinek. Bármikor össze tudjuk csukni, amikor pedig elérjük az úti célunkat, ki tudjuk nyitni és bele tudjuk tenni a babánkat.

Az összecsukható kiságyak az Asti gyerekbútor webáruház oldalán is megtalálhatók. Itt különböző kialakítású, színű és formájú változatok állnak rendelkezésünkre.  

Miért nagyon hasznos az utazóágy? 

Azokban a családokban, ahol a szülők gyakran utaznak, az utazóágy az egyik legfontosabb bababútor. E nélkül ugyanis szinte lehetetlen megoldani, hogy a szálláson ugyanazt a kényelmet biztosítsuk a babának, mint otthon. 

Számunkra is sokkal egyszerűbb, ha rendelkezésünkre áll egy kiságy, amibe bármikor bele tudjuk tenni a csemeténket. Így sokkal szabadabban mozgunk a szálláshelyen, kényelmesebben tudunk kipakolni, főzni vagy beszélgetni a párunkkal.  

A különlegessége abban rejlik, hogy néhány mozdulattal össze lehet csukni. Ebben az állapotában kis helyen is elfér, akár a kocsiban vagy a csomagtartóban is kényelmesen lehet szállítani. Ennek köszönhetően pedig bárhova magunkkal tudjuk vinni. 

Amikor épp nem utazunk, akkor is hasznát vehetjük. A lakás bármely pontján felállíthatjuk, sőt, akár még az udvaron is jó szolgálatot tehet. A rokonlátogatások alkalmával szintén nagyon praktikus beletenni a babát, ha egy kis nyugalomra vágyik vagy aludni szeretne. 

Az Asti gyerekbútor webáruház kínálatában nagyon különleges utazóágyakat találunk. 

Utazóágy extrákkal felszerelve 

A választék nagyon színes képet mutat, így könnyen megtalálhatjuk azt a változatot, amit minden tekintetben megfelelőnek érzünk. Az egyszerű modellek mellett ottvannak az extrákkal, például a pelenkázó feltéttel vagy tároló zsebekkel felszerelt utazóágyak is.  

Kapcsolódó

Változatos időjárással érkezik a hétvége

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően többfelé kisüthet hosszabb időszakokra a nap. Sz
Elolvasom

Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

A legtöbb ember szereti megajándékozni a szeretteit, de nem könnyű mindig új ajándékötleteket kitalálnunk.
Elolvasom

Milyen szőnyeget válasszunk a nyaralóba, hogy télen se fázzon a talpunk?

Egy valamiben megegyezhetünk: ha van egy saját nyaralónk, az szuper. Bármikor lemehetünk egy hosszú hétvégé
Elolvasom