Veszprémi kábítószer-kereskedőkön ütött rajt a rendőrség és a TEK – videó

Veszprémi kábítószer-kereskedőkön ütött rajt a rendőrség és a TEK – videó

A rajtaütéseket egy összehangolt akció során hajtották végre a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak – írja a police.hu.

A 41 éves velemi férfit a rendőrök 2024. február 9-én délután az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában egy cigarettás dobozba elrejtve, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit az egyenruhások 2024. február 14-én reggel Szentgálon, harmadik társukat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével fogták el Veszprémben.

Forrás: PoliceHungary / Youtube

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett gépjárművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le.

A terjesztőket – akik közül az egyik küzdősportokban országos szintű bajnok – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatásukat, melyet az illetékes járásbíróság elrendelt.


Forrás: police.hu
Fotó: PoliceHungary / Youtube

Kapcsolódó

Szigorú feltételek várnak a siófoki szórakozóhelyekre, ha éjjel is nyitva akarnak tartani

A helyi képviselő-testület végül hat pontban állapodott meg, amelyek az illetékes szórakozóhelyek nyitvata
Elolvasom

Még több koncerttel és megújult nagyszínpaddal vár idén a siófoki Plázs

Megérkeztek az első hírek a balatoni nyár epicentrumának számító, immár 9. évébe lépő siófoki Plázsról. I
Elolvasom

Teljes a Sound zenei programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, délutántól pirkadatig tartó partidömping, összesen közel
Elolvasom