Zalaegerszegi dílerek ellen indult nyomozás

Kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság két férfi és egy nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 42 éves gyanúsított az elmúlt fél évben saját garázsában árult kokaint vásárlóinak. A vevőket alkalmanként a 27 éves párja szolgálta ki otthonukban vagy a munkahelyén. Egy 34 éves férfi a megvásárolt drogot továbbértékesítette saját vevőkörének – írja a police.hu.

A Terrorelhárítási Központ és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság összehangolt akció során 2024. január 25-én csapott le a feltételezett dílerekre zalaegerszegi lakásaikon. Az ingatlanokban tartott kutatások során a rendőrök droggyanús fehér port, valamint egy gáz-riasztó fegyvert és a hozzá tartozó töltényeket találtak, amiket lefoglaltak.

A nyomozók a TEK közreműködésével mindhárom embert elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt. A nő szabadlábon védekezhet az eljárás során.

A rendőrök a kábítószert vásárlókat is azonosították, velük szemben kábítószer-birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó

Valóságos programdömpinggel indítja az idei szezont Siófok

A 2023-as adatok alapján a déli parti város volt a legnépszerűbb turisztikai célpont belföldön. A város vez
Elolvasom

Horogvégre akadt az év első balatoni gigapontya

Kifogták az első húsz kilo feletti pontyot a Balatonból - írja a pecaverzum.hu. - - A vérbeli pontyhor
Elolvasom

Újra csobog a víz Tapolca híres patakjában

A Viszló-patak valóságos horgászparadicsom volt egykor. - - A csapadékos időjárás következtében újra
Elolvasom