Zalaegerszegi dílerek ellen indult nyomozás

Kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság két férfi és egy nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 42 éves gyanúsított az elmúlt fél évben saját garázsában árult kokaint vásárlóinak. A vevőket alkalmanként a 27 éves párja szolgálta ki otthonukban vagy a munkahelyén. Egy 34 éves férfi a megvásárolt drogot továbbértékesítette saját vevőkörének – írja a police.hu.

A Terrorelhárítási Központ és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság összehangolt akció során 2024. január 25-én csapott le a feltételezett dílerekre zalaegerszegi lakásaikon. Az ingatlanokban tartott kutatások során a rendőrök droggyanús fehér port, valamint egy gáz-riasztó fegyvert és a hozzá tartozó töltényeket találtak, amiket lefoglaltak.

A nyomozók a TEK közreműködésével mindhárom embert elfogták és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a bíróság elrendelt. A nő szabadlábon védekezhet az eljárás során.

A rendőrök a kábítószert vásárlókat is azonosították, velük szemben kábítószer-birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó

Balatoni kempingezőket, fesztiválozókat fosztott ki egy román férfi

Kempingekben és fesztiválokon sátorban alvó magyar és külföldi állampolgárok értékeit lopta el az a román
Elolvasom

Átadták Balatonudvari megújult csónakkikötőjét

Átadták pénteken Balatonudvari csónakkikötőjét, amely mintegy 100 millió forint ráfordítással újult meg. -
Elolvasom

„Sétáló Utca Zene” programsorozat indult Keszthelyen

Zenés nyári estékkel csalogatja az érdeklődőket Keszthely belvárosába a Goldmark Károly Művelődési Központ
Elolvasom