5+1 balatoni étterem, ahol a húsvét ízei várnak

5+1 balatoni étterem, ahol a húsvét ízei várnak

Elérkezett végre a tavasz és vele a húsvét is. Pandémia ide vagy oda, az ünnep azért mégiscsak ünnep. Mindannyiunk ízlelőbimbói ki vannak már élesedve a tormára, a sonkára és a főtt tojásra. Összeszedtünk pár éttermet a Balaton közelében, ahol a legfullosabb húsvéti menüket csomagolják elvitelre.

1. Port étterem & panzió, Balatonmáriafürdő

A déli part egyik közkedvelt vendéglátó helyén igencsak széles az ünnepi választék. A tárkonyos bárányragulevestől a házi mini fonott kalácsig.

Kép: Facebook / Port

2. Kalóz Strandbisztró, Balatonfövenyes

Fövenyesen is könnyedén a bőség zavarába kerülhetünk a Kalóz büfé húsvéti menüjét vizslatva. A gusztusos harcsakülönlegességek mellett több vegetáriánus opció is feltűnik.

Kép: Facebook / Kalóz

3. Hableány, Badacsony

Eredetileg csak szerdáig volt rendelhető a Hableány húsvéti pezsgős reggelije, a nagy érdeklődésre való tekintettel azonban meghosszabbították egész hétvégére a menü időtartamát. A legklasszikusabb ízek egy finom, badacsonyi pezsgővel egészülnek ki igazán!

Kép: Facebook / Hableány

4. Kedvesem, Balatonlelle

A lellei Móló Sétány nagy favoritja sem szűkölködik a fancy fogásokban, ha a rendelhető gourmet boxuk lehetőségeit nézzük. Az ember nyálelválasztása garantáltan akcióba lendül az ínycsiklandozó opciók láttán.

Kép: Facebook / Kedvesem

5. Déli Part BBQ, Siófok

A siófoki srácok terülj terülj asztalkámja a hagyományoktól talán kissé eltérően, de mindenképpen figyelemreméltó falatokkal kecsegtet, hogy a combosabb húsok rajongói se maradjanak korgó gyomorral a hétvégén!

Kép: Facebook / Déli Part BBQ

+1. Pörc Bisztró és Delikát, Balatonkenese

Már a kenesei Pörc is nagy szeretettel várja az ünnepi előrendeléseket. Csomagjukban minden mi szem, szájnak ingere húsvétkor: kötözött sonka, házi torma, pörckrém és az elmaradhatatlan fonott kalács.

Kép: Facebook / PörcFotó: hir6.hu

Kapcsolódó

A magyarok harmada reménykedik a vakációban

A kijárási korlátozások fokozatos enyhítésével és az átoltottság mértékének növekedésével a lakosság egyre
Elolvasom

Beforrnak a Kis-Balaton sebei

Komoly kár keletkezett a Kis-Balaton hüllőállományában a nádastűz során két hete - olvasható a tvkeszthely.
Elolvasom

Program indult a felelős állattartás jegyében

Egy új pályázat keretein belül 500 millió forintos összeggel támogatja az állam a falusi önkormányzatokat a
Elolvasom