Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Idegenhonos szibériai tokot fogtak a Balatonból

A más néven lénai tokként is ismert faj balatoni jelenléte a szakemberek szerint nem kívánatos. - - A
Elolvasom

Egy hétvége Badacsonyban, mely a szürkebarátról szól

Végre itt a tavasz és vele együtt a szép idő, virágokba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet
Elolvasom

Fonyódi diák nyerte az ENSZ-modell konferenciáját New Yorkban

Nagy Boldizsár fonyódi diák kapta a "legjobb delegált" kitüntetést az ENSZ működését "szimuláló" konferen
Elolvasom