Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Május elsején adják át a balatonfüredi Helytörténeti Gyűjteményt

A nagyszabású átadón egyben a majálist is ünneplik majd a fürediek. - - Ünnepélyes keretek között, máj
Elolvasom

Idén is keresik a Balaton fagyiját

Immár 11. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Fagyija verseny. - - „A Balaton nemcsak turisztikai
Elolvasom

300 csapattal indul a világ legnagyobb pontyfogó horgászversenye a Balatonon

A legtöbb tíz kilósnál nagyobb pontyot kifogó csapat busás nyereményeket zsebelhet be. - - Tizedik, ju
Elolvasom