Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

A féltáv is betelt a Balaton-átúszáson

Négy héttel a rajt előtt a 43. LIDL Balaton-átúszás összes távja elérte a létszámlimitet. A klasszikus, Rév
Elolvasom

Balatoni vörösbor történelmi sikere a világ legnagyobb borversenyén

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on – elsőként a Balatonr
Elolvasom

Közel 2000 úszóval rekordot döntött a 3. MOL Campus Öbölúszás

Napsütés, kiváló víz és négy különböző távon rekordszámú, közel 2000 résztvevő - valódi úszóünnep volt a L
Elolvasom