Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Hirdetés

Kapcsolódó

Férfi kézilabda NB I – Győzelmével veretlen maradt a Balatonfüred

A Balatonfüred három góllal nyert a vendég Dabas ellen a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján, ezz
Elolvasom

Hirdetés

Egyre kevesebb bírságot szab ki a NAV a Balatonnál

Egyre csökken a szabálytalanságok száma a Balaton térségében. A két évvel ezelőtti statisztikák szerint még
Elolvasom

Valóságos programdömpinggel készül a Kabócza Bábszínház az őszi szezonra

Több korosztályt szólít meg a Kabócza Bábszínház rendkívül színes őszi programja, melyet a társulat művész
Elolvasom