Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Piknik a szabadban vagy a teraszon

Nincs is jobb módja a szabadidő eltöltésének, mint amikor a barátainkkal vagy a szeretteinkkel kimozdulhatu
Elolvasom

Játssz és nyerj a SMACKedveltelek nyereményjátékkal!

Készen állsz egy új, izgalmas kalandra? A SMACK tésztalevesei most egy olyan nyereményjátékot indítanak, am
Elolvasom

Összeállt a menü, hétvégén indul az őszi Gasztrohegy

Már ezer színben pompázik a badacsonyi hegyoldal, és összeállt az őszi Gasztrohegy elképesztően színes erde
Elolvasom