Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Fontos eszközök a húsipari vállalkozások számára

A húsfeldolgozás során nagyon sokféle eszközre van szükség. Ahhoz, hogy egy nyers alapanyagból ízletes term
Elolvasom

Óriási magyar sikerrel zárult a fagyi világbajnokság

Előkelő helyről távozhatott a magyar cukrászokból álló csapat a rangos nemzetközi megmérettetésről. - -
Elolvasom

Új gasztro-fesztivállal robban be a balatoni szezon tavasszal

Az izgalmas, innovatív kezdeményezés mintegy 26 vendéglátóipari, illetve kulturális egység összefogásával v
Elolvasom