Lecserélte másodedzőjét a Siófok KC

Lecserélte másodedzőjét a Siófok KC

Daniel Birkelund is búcsút int Siófoknak. Bent Dahl, a Siófok KC korábbi edzőjének jobb keze közös megegyezéssel távozik a csapat berkeiből. Az új edző, Zdravko Zovko munkáját mostantól Nikola Skoric fogja segíteni.

Zovko és Skoric munkakapcsolata régre nyúlik vissza, ugyanis több éven keresztül együtt irányították a horvát női kézilabda-válogatottat.

„14 éve ismerem Nikolát, nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Amikor a horvát válogatott szövetségi kapitánya voltam, ő volt a másodedzőm. Egy olyan szakemberre volt szükségem ebben a pozícióban, akiben maximálisan megbízom és szakmailag is egy vonalat képviselünk.” – nyilatkozta Zdravko Zovko, csapatunk vezetőedzője.

„Természetesen azonnal elfogadtam a felkérést, amikor Zdravko felhívott. A magyar bajnokság színvonala kiemelkedő, így számomra ez egy remek lehetőség, egy igazi kihívás. A csapatot nagyszerű játékosok alkotják, a keretben rengeteg potenciál rejlik. – nyilatkozta Nikola Skoric, aki már meg is érkezett Siófokra.

November 12-én lejár a tíznapos hatósági házi karantén, ami után újra edzésbe állhat a csapat az új szakmai stáb vezetésével.Forrás és kép: siofokkc.hu

Kapcsolódó

Maradnak a Bahartnál a vitorláskikötők

Nem kapkodtak két kézzel a Bahart vitorláskikötőinek üzemeltetésére kiírt pályázat után az érdeklődők, így
Elolvasom

Online adventi koszorú készítés és kikapcsolódási lehetőségek a hétre

Ezen a héten elkezdődik a közelgő ünnepekre hangolódás, de a mozgásra és számos más otthoni kikapcsolódásra
Elolvasom

Lyukfelhő volt látható a Balaton felett

Ritkaságnak számító lyukfelhő alakult ki a héten, szerdán napkeltekor, amely a Balatontól egészen Pécsig lá
Elolvasom