Összeomlás szélén a veszprémi kórház szülészeti osztálya?

Videoüzenetben tájékoztatott a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának főorvosa, hogy a vírushelyzet miatt kialakult komplikációk okán csak a sürgős eseteket van módjukban ellátni és csak a protokollban előírt vizsgálatokat tudják elvégezni – írja az index.hu.

A vírus sajnos nem válogat, így az osztályunkon is több dolgozó került karanténba, úgyhogy sajnos a kapacitásainkat így kénytelenek voltunk egy kicsit átrendezni

– fogalmazott Szigeti Zsanett. Ez azt jelenti, hogy az ultrahangos vizsgálatokat csak a 12., a 18. és a 20. hét között, valamint a 32. héten végzik el. Érthető módon tehát kétségbeesve várják a fejleményeket a Veszprém környéki kismamák.

Egyikük az RTL Klub Híradónak azt mondta, hogy múlt héten ultrahangra ment a kórházba, és azt közölték vele, hogy nem mehet fel az osztályra, mert ott nem csinálnak vizsgálatokat. Valaki más arról beszélt, hogy nagyon fél a szülésig hátralevő négy héttől.

Azt se tudjuk, hogy hogyan fekszik a baba, azt se tudjuk, hogy a méhlepény normális-e, a súlya normális-e.

Bár az RTL Klub kereste a kórház főigazgatóját, hogy mi a véleménye a kialakult helyzetről, ő csak annyit mondott, hogy nem nyilatkozhat. Kapcsolódó

23 pályamű érkezett az “Év Balatoni Háza” pályázatra

Zajlik az „Év Balatoni Háza 2020.” építészeti pályázat, amelynek tavaly év végén járt le a beadási határide
Elolvasom

Esedékes a vízhálózatok téliesítése

A Magyar Víziközmű Szövetség felhívta a figyelmet a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a kapcsolódó szer
Elolvasom

Renoválják Füred sportcsarnokait

A Magyar Kézilabda Szövetségnek és a Balatonfüredi Kézilabda Sportegyesületnek hála felújítás alá került a
Elolvasom