A Nike csúcs cipője a Balatonra is elkísér!

A Nike csúcs cipője a Balatonra is elkísér!

A nyár beköszöntével rengeteg program lehetőség adódik, ez nincsen másként a Balatonnál sem. Sokan azonban nem tudják, hogyan is érdemes felkészülni ezekre az eseményekre. A nyár ellenére ugyanis egy megfelelő edzőcipő elengedhetetlen kellék – cikkünkben bemutatjuk, miért!

Utazás kényelmesen

Amikor utazunk, különösen nagy igény van a biztonságra: tudni akarjuk, hogy mikor jön a vonat, hány órakor várható az érkezés, és mekkora a távolság a szállásig. Ehhez az érzéshez elengedhetetlen egy kényelmes edzőcipő, amiben biztosan sétálhatunk, miközben terheket cipelünk. A stabil lábakon állást a Nike AirMax a szerkezeti felépítésével támogatja: a megnövelt vastagságú talp és sarok részek segítik az egyensúly megtartását. A benne lévő légbuborékot tartalmazó párnázó elem emellett a kényelmet növeli: amikor erősebben kell lépni, ez az innovatív technológia segít abban, hogy a sarkak becsapódása ne viselje meg a talpakat, az ízületeket vagy a gerincet. Legyen ezért szó egy hosszabb utazásról vagy egy sok sétálással járó programról, ez a cipő biztonságot fog nyújtani!

Városnézés és fesztivál

Ha egy egész napos városnézést tervezel, netán egy ugrálással és táncolással megbolondított fesztiválra tartasz, akkor hamar elnehezedhetnek a lábaid, esetleg idő előtt elfáradhatsz anélkül, hogy tudnád, mi okozza a gondot. Sokszor ezt a nem megfelelően kiválasztott lábbeli okozza. Az AirMax előnye, hogy a kialakítása miatt könnyű szerkezetű, így nem nehezíti el a lábakat, és teljes komfortot biztosít minden örökmozgónak. A nappali melegben kitűnően szellőzik, de ha rosszabbra fordul az idő, fázni sem fogsz benne – ez az egyedi textil keveréknek köszönhető.

Stílusosan – bárhol, bármikor

A fiatalos és vagány színösszeállításai miatt megjelenésed egyedi lesz, ezáltal könnyen párosítható különböző öltözékekkel, legyen szó laza farmer szettekről, vagy egy esti parti ruháról. Strapabíró felépítése miatt a sportoláshoz is remek választás, akár egy reggeli rövid kocogáshoz, vagy egy hosszabb kirándulásra viselnéd. A kialakítása uniszex, így bárki kiválaszthatja méretben és színkombinációban a neki tetsző párost.

Még többet akarsz tudni, vagy megszereznéd kedvezményesen a saját egyedi lábbelidet? Látogass el még most a Footshop oldalára!

Fotó: Footshop
Hirdetés

Kapcsolódó

Folyamatos melegedés kedvez a szabadtéri programoknak

Pénteken délen számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lehet az égen. A nyugati-északnyu
Elolvasom

Hirdetés

Fából vagy műanyagból készült bejárati ajtót válasszunk otthonunkba?

Mielőtt házat, lakást veszünk, esetleg felújítunk vagy építkezünk, sok mindent át kell gondolni előre, hogy
Elolvasom

A csemperagasztók és kiegészítők beszerzésének gyakorlati kérdései

Ennek a bejegyzésnek a középpontjában a csemperagasztók és a csemperagasztáshoz szükséges egyéb anyagok, il
Elolvasom