A szivarosok meg a flaskáik

A következő sorokat két esetben ajánljuk Önnek. Akkor, ha még igazán kezdő szivarosnak érzi magát és még nem tudja, milyen italt kellene fogyasztania szivarjához, illetve azoknak a tapasztalt füstölgőknek, akik dönteni képtelenek a különböző flaskák között és/vagy nem tudják, miért lenne nekik is szükségük egy üvegre!

A flaskák nagyon hasznos kis kiegészítők, amelyek társaságban és nyaraláson is igazán jól tudnak jönni! Tartson tehát velünk, hogy mindent megtudhasson a szivarosok különleges kiegészítőjéről, a laposüvegről!

Alkohol és szivar?

Bizony! Ez a legtökéletesebb párosítás! A szivarokhoz nagyon jól illenek a különböző alkoholok, ugyanis elegánsan képesek kiemelni a szivarok aromáit. A dohány földies ízeit képes feldobni akár egy lágyabb ital is, mint a bor. A fehér, a rosé, a vörös és a habzóbor is illő lehet, nyugodtan válasszon ízlése szerint! 

A töményebb alkoholokat már nagyapáink is fogyasztották szivarjaik mellé, akár társaságban, akár magukban. Ezek közül a különböző rumok, brandyk és whiskeyk a legnépszerűbbek. Hogy melyiket válassza? Ez csak attól függ, milyen dohányt kedvel, hiszen az adott aromának megfelelően kell kiválasztani az adott italt.

Minek a flaska?

A flaska egy különleges kiegészítő. Sok különböző esetben lehet őket használni. A flaskák, azaz laposüvegek néhány dl italt képesek tárolni, amelyet aztán különböző helyekre vihetünk magunkkal.

A flaskát a legtöbben nyaralásokra, üzleti utakra szokták magukkal vinni azért, hogy a nyaralás még különlegesebbé válhasson. Egy nagy vacsora után nincs is jobb, mint kiülni a nyaraló teraszára és rágyújtani egy finom szivarra. Ezt természetesen utazóhumidorban kell magunkkal vinni, ha azt szeretnénk, hogy a szivar épségben legyen, törésmentesen. 

A Humidorshop.hu-nál kapható megannyi humidor közül taktikusan kell választani. Ha tudja, hogy egy utazás során kb. hány szál szivart fog elszívni, az alapján válasszon egy vagy akár 10 szál számára alkalmas modellt. Természetesen egy utazáshoz alkalmas szivargyújtót is tegyen el. Mind közül mi egy vihargyújtó beszerzését szeretnénk a figyelmébe ajánlani. Azért ezt, mert ez bárhol, bármikor képes meggyújtani a szivarját.

A flaska és a hagyományok életben tartása

Nem gondolná, ám a társasági szivarozás igazán nagy múltú hagyomány. Egy baráti találkozóra, ahol más szivarosok is lesznek, jó, ha magával visz egy laposüvegben néhány decit kedvenc alkoholjából. Így az élmény is édesebb lesz.

Ha vannak szivaros barátai, mindenképp kezdjenek el a legnagyobb szivarosok emlékére összegyűlni. Lehet ez havonta egyszer is, amikor összegyűlnek megvitatni, kivel mi történt, miközben élvezik a különleges aromákat.

Ne feledje, a flaska sokat elmond Önről. Válasszon személyiségének, stílusának megfelelő darabot és űrtartalmút!

Hirdetés

Kapcsolódó

Trambulinok árai, és amit tartalmaznak

Az, hogy a trambulinozás világszerte kedvelt időtöltés, egyértelmű. Korosztálytól függetlenül egyre több em
Elolvasom

Hirdetés

Energiamegtakarítás fűtési keringtető szivattyúkkal

A szivattyúk napjainkban már nélkülözhetetlen elemei egy korszerű fűtési rendszernek. Nem volt ez mindig íg
Elolvasom

Hogyan fejleszthető az analógiás gondolkodás gyerekeknél?

A gyerekek és talán kicsit a felnőttek számára a legnagyobb félelem az iskolában a matematika irányába van.
Elolvasom