Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

Ajándékozz boudoir vagy glamour fotózást!

A legtöbb ember szereti megajándékozni a szeretteit, de nem könnyű mindig új ajándékötleteket kitalálnunk. Ahhoz, hogy az ajándékok ne váljanak unalmassá, érdemes időnként más jellegű dologgal – például valamilyen élménnyel – meglepni a hozzánk közel álló embereket. Ilyen emlékezetes élmény lehet, ha fotózást adunk ajándékba.

Kinek ajándékozz boudoir fotózást?

A boudoir fotózás során intimebb képek készülnek, de csak olyan mértékben, amennyire a fotóalany szeretné. Ezt a fajta fotózást ezért leginkább a barátnődnek ajándékozd, hiszen egy szép fehérneműben, vagy sejtető ruhában fog róla kép készülni. 

A BoudoArt budapesti fotóstúdiójában a női fotós szakértelme garantálja, hogy a képek a jó ízlés határán belül maradnak, ugyanakkor megmutatják a nő azon oldalát, ami a hétköznapok során rejtve marad. Az elkészült képek elsősorban nem a nagyvilágnak szólnak, inkább kettőtök kapcsolatát erősítik.

Kinek jó ajándék a glamour fotózás?

Mivel a glamour fotózás során csinos, nőies ruhákban készül a fotósorozat, ennek bármelyik női ismerősöd nagyon örülni fog. Életkortól függetlenül, minden nőről lehet glamour fotókat készíteni, hiszen a női fotós – saját tapasztalata által is – mindenkiben meglátja és megmutatja a szépséget. 

Ehhez persze a fotóalany részéről csinos ruhák, szép alkalmi frizura és egy hozzá illő smink szükséges. A jól megválasztott háttérről, a stílushoz passzoló kellékekről a cég szakemberei gondoskodnak. A képek készülésekor azonban csak a fotóalany és a fotós tartózkodnak a stúdióban, hogy teljesen oldott legyen a hangulat. 

A glamour fotóktól nemcsak a barátnőd, hanem a testvéred, az édesanyád, a nagymamád is boldog lesz. Akár egy közös fotózást is ajándékozhatsz nekik, ezzel egy jó közös programot, maradandó élményt is szervezel a számukra. Az elkészült képeket pedig elégedetten nézegetik és mutogatják majd az ismerőseiknek.

Fotózás a kolléganőkkel

Egy irodában – a közös munka során – gyakran alakulnak ki barátságok, így az ünnepek előtt természetes, hogy megajándékozzák egymást. Ha cégvezetőként azon gondolkozol, hogy mivel ajándékozd meg alkalmazottaidat, mert unod a sablonos ajándékokat, és cuki bögréből is már van néhány otthon mindenkinek, lepd meg kolléganőidet egy közös glamour fotózással! Ennek mindannyian örülni fognak. 

A BoudoArt fotóstúdióban – a legbevállalósabb kolléganőtől kezdve a legszerényebbig – mindenki jól fogja magát érezni, hiszen a fotós szakember megtalálja a nekik illő stílust. Kérheted, hogy a fényképezés előtt fodrász és sminkes is legyen a stúdióban, így garantálva a különleges külsőt és a jó hangulatot. 

Ezek a képek életre szóló élményt jelentenek majd, erősítik a munkahelyi légkört, és nem utolsó sorban, ha a kolléganők úgy szeretnék, az irodafalat is díszítheti egy-két jól sikerült kép. A boudoir és a glamour fotózás kiváló élményajándék akár egy születésnapra, akár karácsonyra.

Kapcsolódó

Ezért fontos az elektronikus fizetési lehetőség biztosítása

A technológiában bekövetkezett hatalmas változások arra késztetik a vállalkozásokat, hogy előnyben részesít
Elolvasom

Láb- vagy hátfájástól szenved? Próbája ki masszázs tippjeinket!

Akinek valaha is fájtak az izmai, az tudja, hogy mennyire kellemetlen fájdalomról van szó. Nem csak az ele
Elolvasom

A kriptovalutával való kereskedés automatizálható

Napjainkban elérkeztünk oda, hogy a kriptovaluták teljesen megkerülhetetlenné váltak. Már az is hallott ról
Elolvasom