Balatonakarattyán nyitja meg kisboltját Ördög Nóra és Nánási Pál

Nánásiék néven fut Ördög Nóra és Nánási Pál közös, családi kalandokat felvonultató videócsatornája, ahol a gyerekek és Saci kutya is állandó szereplői a vlog bejegyzéseknek, így a cukiságfaktor teljesen ki van maxolva.

Nóritól a legutóbbi videójukból megtudhatjuk, hogy még az első rendelkezések előtt leköltöztek balatoni házukba, ahol egyébként is az év ezen szakaszát tölteni szokták. Ez a nyár azonban különleges lesz számukra, ami Balatonakarattyát illeti, ugyanis az idei szezonban nyitják meg régóta tervezgetett kisboltjukat, egy helyi szimbólumnak számító kicsi épületben.

Saját bevallásuk szerint sokan őrült ötletnek tartják a projektet, és az eredeti tervekből is valamivel lejjebb kellett egyelőre adniuk, hiszen mini bisztrót is álmodtak a bolt másik felébe, ami még kicsit várat magára. Viszont a kisbolt önmagában is szuper lehetőséget ad a helyi kistermelőknek, ugyanis az ő portékáikkal szeretnék megtölteni a polcokat, erre felhívást is indítottak Paliék, amit a videóban szintén megtaláltok. Majd leszögezték, akárki akármit gondol a kisboltról, ők mindig is ragaszkodtak a romantikus elképzeléseikhez, és ebben senki nem fogja tudni megállítani őket, így neki is láttak saját maguk az üzlet szépítésének. Ráadásul a névadásban is várják a segítségünket, amihez az ötleteket a kisbolt@nanasi.hu e-mail címre küldhetitek nekik!

Fotó és videó: youtube.com

Kapcsolódó

Jövő héten már koncerttel vár a Plázs

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum egyik legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Balatongyörök, Szépkilátó

Épített kilátókból számtalan áll a Balaton-parton jobb és rosszabb, modernebb és lepusztultabb kondícióban
Elolvasom

Augusztusban tartják a Bujtor István Filmfesztivált Balatonszemesen

Balatonszemesen már hagyomány a Bujtor István Filmfesztivál. Idén augusztus 17. és 21. között tartják a ren
Elolvasom