Bingó, flamingó – avagy mi van a női szívek bugyrában?

Az utóbbi évek bébiszitteres tapasztalatai megtanítottak arra, hogy sosem elég a flamingóból, legalábbis a 3-7 éves korosztály szerint. De miért van az, hogy a flamingó egy olyan motívum, ami számtalan helyen jön velünk szemben? Egy idő után én is képes voltam azonosulni a mintával, és rájöttem, hogy ez nem is olyan rossz! A következő cikkben most olyan vadító, csajos pólókat hoztunk el neked, amelyeknek közük van a flamingóhoz.

A flamingó szimbólum mögöttes jelentése

A flamingós divatra nem igazán tudunk magyarázatot adni, ezért kénytelenek voltunk egy kicsit mélyebbre ásni és kideríteni, hogy a tudatalatti mely része és miért vonzódik annyira ehhez az állathoz. A PólóVerzum flamingós pólóit például óriási választékban tekinthetjük meg, így bárki bevásárolhat azokból. A kérdés tehát nem az, hogy hogyan, sokkal inkább az, hogy miért!

A flamingót az ókori kultúrákban egy erőteljes totemállatnak tartották. A rózsaszín tulajdonképpen a szívcsakrához kapcsolódik, ezért leginkább az érzelmekre gyakorol hatást. Az állat kecses megjelenése nőiességet és erőt sugároz, így a bennünk rejlő erős érzelmeket ébreszti fel. Azt mondják, ha ez az állat gyakran jelenik meg az életünkben, akkor hagynunk kell, hogy az érzelmeink vezessék az életünket. 

Furcsa, de lehet, hogy mindez igaz? Ha nem is tudjuk határozottan, hogy miért vonzódunk úgy egy szimbólumhoz, lehet, hogy mégis megvan az oka. 

Flamingós póló – kell ennél csajosabb?

Sokan úgy gondolják, hogy csak a gyerekek életében van helye az olyan szimbólumoknak, mint amilyen az unikornis, a szivárvány vagy a flamingó. De miért kellene ennek így lennie? Ezek a vidám minták igenis tudnak menőn kinézni. 

A napszemüveg alól kikacsintó flamingó, a koronát viselő flamingó vagy a szíveket küldő állatka még egy romantikus outfitben is jól mutathat, szóval ne felejtsünk el a randis szettekbe flamingós darabokat is elrejteni! Leggyakrabban a fehér alapon rózsaszín minta plusz felirat a nyerő, de egyre inkább előtérbe kerülnek a fekete alapon rózsaszín grafikás változatok is. 

Nyomtatott póló 2023-ban is

A nyomtatott pólók minősége sokat javult az utóbbi években, hiszen új elképzelések, új technológiák jelentek meg, amelyekkel sokkal tartósabb ruhadarabokat tudnak gyártani. A digitális tranfszernyomtatásnak köszönhetően mosható, ellenálló pólókat kapunk kézhez, nem is beszélve a 100%-os pamut anyagról. 

A dizájn terén is sokat változtak a dolgok. Napjainkban ugyanis valamennyi elképzelés megvalósítható, de mi magunk is válogathatunk az egyébként is nagy kínálatból. Az állatos, a hangszeres, a babás, a családi, a fesztiválos, az ezoterikus, a filmes, a koponyás, sőt még a szakmás pólók egyaránt képviseltetik magukat. 

A nyomtatott pólókkal könnyen kifejezhetjük szemlyiségünket, ráadásul még ajándéknak is tökéletesek, főleg a flamingós darabok! 

Kapcsolódó

Itt az ideje a lakásfelújításnak! Igen ám, de miből?

Fel szeretnéd újítani a lakásodat, de nincs rá elegendő pénzügyi forrásod? Nem vagy egyedül a problémával:
Elolvasom

Jobbak, tartósabbak, mégsem engedélyezettek a közúti forgalomban – mindent az utólagos autós LED izzókról

Ha valami, akkor az utólag beszerelt autós LED izzók témája egyértelműen megosztja az autós közösséget. A K
Elolvasom

Milyen hibákat követhetsz el aljzatkiegyenlítéskor?

Felújításkor számos feladat sorra kerül, amit precízen el kell végezni annak érdekében, hogy tökéletes vége
Elolvasom