Elmarad a Strand fesztivál, de egy kis meglepetés azért lesz helyette

Elmarad a Strand fesztivál, de egy kis meglepetés azért lesz helyette

A kormány járványkezelési döntésének értelmében a nagyobb fesztiválok idén elmaradnak, így köztük a Strand fesztivál is. A szervezők azonban némi kis kárpótlással készülnek az augusztus 20-ai hétvégére – írja a 24.hu.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter egy július végi Kormányinfón bejelentette, hogy a kormány döntése alapján augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb zenés rendezvényeket tartani. Ezzel lőttek a fesztiváloknak, a Szegedi Ifjúsái Napok, a Fishing on Orfű és a többi nagyobb rendezvény szervezői már le is fújták a bulikat. A Strand fesztivál is így tett, be is jelentették, hogy a fesztivál elmarad, de a szervezők egy kisebb, ingyenes rendezvényt összehoznak az augusztus 20-ai hétvégére. 

Zamárdi képviselő-testülete egy csütörtöki rendkívüli ülésen szavazott a programokról. A 24.hu információi szerint a fesztiválszervezők összes elképzelését nem támogatta a testület, így például a tűzijátékra nem adtak engedélyt, de több kisebb helyszínen lesznek programok. A részletekkel kapcsolatban többször is keresték Lowenbein Norbertet, a fesztivál egyik főszervezőjét, de nem érték el. A Zamárdi önkormányzat oldalára pedig egyelőre nem került fel a csütörtöki ülés jegyzőkönyve, így részleteket onnan sem tudtunk meg.

A Strand fesztivál oldalára viszont szombaton kikerült egy bejegyzés, melyben arról írnak, hogy „készülnek néhány meglepetéssel”:

“Bár le kellett mondanunk idén arról, hogy az év legjobb buliját csináljuk veletek a STRANDon, de készülünk néhány apró meglepivel a jövő héten arra az esetre, ha mégis eljöttök Zamárdiba strandolni, együtt lenni a barátaitokkal. Ami tuti, hogy ott lesz a nagy STRAND felirat a parton, de többet most nem árulunk el…
Hamarosan jövünk a részletekkel! 😉❤️”


Forrás: 24.hu
Fotó: strandfesztival.com

Kapcsolódó

Kis őszi Kapolcsozás – Természet, játék és művészet a Völgyhétvégéken

Szeptembertől négy hétvégén át könnyed kulturális eseménysorozattal várja Kapolcsra a látogatókat a Művésze
Elolvasom

Elmaradnak a nagy nyár végi fesztiválok – köztük a Jazzpiknik és STRAND Fesztivál is

A nyár végére időzített fesztiválok sajnos elmaradnak Magyarországon a koronavírus elleni küzdelem jegyében
Elolvasom

Ma először koncertezik a Bagossy Brothers Company a Plázson

A Bagossy Brothers Company fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra, idén először pedig a siófoki Plázs
Elolvasom