Éttermi bútorok kiválasztása

Amikor megérkezünk egy étterembe vagy vendéglőbe, számtalan benyomás ér bennünket. Az első és legfontosabb az étterem enteriőrje, és mellette talán épp olyan fontosságú a fogadószemélyzet kedvessége. Nem mindegy, hogy belépve az ajtón köszönnek-e nekünk, illetve segítenek-e elkalauzolni a lefoglalt helyünkre. Vagy ha az nincs, akkor segítenek-e megoldást találni egy forgalmasabb étteremben az étkezésünk biztosítására.

ltalában olyan éttermet választunk, amelynek tetszik a kínálata és egyben a kialakítása is. Így amikor belépve ugyanazt tapasztaljuk, mint az internetes képeken, valamint kívülről, akkor megnyugszunk. Sajnos esetenként akadhatnak meglepetések, amikor más stílust mondhat magáénak az étterem belül, vagy netán mást mutat a valóság, mint a képeken.

Az étlap és az illatok

Otthon már talán ki is néztük, hogy mit szeretnénk választani, tehát az étlapon fellelhető ételválaszték mindenképpen döntő fontosságú egy étterem kiválasztásánál. Természetesen ahány ember, annyi szokás, úgyhogy elmondható, hogy sokféle típusú étterem megtalálhatja a helyét a piacon.

Az is fontos, hogy belépve az étterembe ne fogadjon minket odaégett étel szaga vagy egyáltalán a megfőzött ételek illatkavalkádja. Hiszen lehet, hogy mi éppen nem azt a típusú ételt szeretnénk enni, aminek az illatát érezzük.

Bútorzat a vendéglátóiparban

Elsőre nem is gondolnánk, hogy az asztalok, de különösen az étkezőszékek kialakítása mennyire fontos szempont. Nem is az első alkalom kiválasztásánál, amikor először látogatunk meg egy vendéglátóipari egységet, hanem a törzsvendégkör megszerzésében, tehát hogy vissza fogunk-e járni rendszeresen abba az étkezdébe.

Ha hangulatosnak ítéljük a helyet és kiválónak a felszolgált fogásokat, de közben a derekunk iszonyúan megfájdul és alig várjuk, hogy felkeljünk vagy lefeküdjünk, akkor nem valószínű, hogy másodszor is el fogunk látogatni erre a helyre. Hiába az igyekezet, ha az éttermi vezetőség rájön és lecseréli később a kényelmetlen székeket. Egy rossz emlék örökre bevésődik, és nehéz rábeszélni az embert, hogy azt a helyet ezek után még egyszer kipróbálja.

Mi alapján válasszunk?

Amikor egy étkezdetulajdonos kiválasztja a bútorzatát, már túl van azon, hogy milyen stílusú éttermet fog vezetni. Nem mindegy, hogy lovagi lakomákat, mediterrán stílusú vagy csak általánosságban egy európai vagy hazai konyhát fog az étterem képviselni.

Ha már megvan a kiválasztott stílus, az adott ország stílusjegyeit meghatározó és jellemző tárgyakkal is érdemes kiegészíteni a vendéglátóhelyet. Ilyenek lehetnek a zászlók, képek, szalvéták vagy adott országra jellemző ajándéktárgyak.

A Gemini-Duonál kapható étkezőszékek kiválasztásánál az esztétika mellett ugyanolyan fontos a funkcionalitás. Nem mindegy, hogy zárt térben vagy egy teraszhelyiségben fogjuk használni. 

A kényelmet a megfelelően puha kialakítású, de nem süppedős ülőfelület és párnázott háttámlák garantálhatják. A Gemini-Duo webáruházban az étkezőszékek széles kínálatából választhatsz, bátran nézz körbe!

Hirdetés

Kapcsolódó

Trambulinok árai, és amit tartalmaznak

Az, hogy a trambulinozás világszerte kedvelt időtöltés, egyértelmű. Korosztálytól függetlenül egyre több em
Elolvasom

Hirdetés

Energiamegtakarítás fűtési keringtető szivattyúkkal

A szivattyúk napjainkban már nélkülözhetetlen elemei egy korszerű fűtési rendszernek. Nem volt ez mindig íg
Elolvasom

Hogyan fejleszthető az analógiás gondolkodás gyerekeknél?

A gyerekek és talán kicsit a felnőttek számára a legnagyobb félelem az iskolában a matematika irányába van.
Elolvasom