Fekete férfi bakancs őszre és télre – íme, három vonzó modell három különböző alkalomra

Fekete férfi bakancs őszre és télre – íme, három vonzó modell három különböző alkalomra

A fekete férfi bakancs egy igazi Jolly Joker, ami az őszi-téli periódusban bármikor elővehető és viselhető, nem is akármilyen sikerrel. S még mielőtt bárki azt gondolná, hogy kicsit unalmas sötét árnyalata miatt, az alábbiakban ezt három tökéletes modell felsorakoztatásával cáfoljuk meg. Mert a fekete még mindig nem sablonos, hanem nagyon is trendi!

1. Irány a természet!

Nem árulunk el valószínűleg nagy titkot azzal, hogy a Balaton varázsvilága ősszel és télen is hívogató. Sőt, azt sem túlzó kijelenteni, hogy aki ezekben a hónapokban még nem látta közelebbről a magyar tengert, az rengeteget veszített. Az illatok, a színek kavalkádja egyszerűen zsongító, bódító. A fekete férfi bakancs sportos kivitelben pazar társ a táj megismeréséhez, a hegyek és völgyek bebarangolásához, a természet kincseinek módszeres felfedezéséhez. Aki eddig úgy hitte, a praktikusság és a vonzó megjelenés két külön lapra tartozik, annak a CCC választéka mintegy bizonyítékként szolgál ennek ellenkezőjére. Ugyanis a teljesség kizárólag úgy érhető el, ha e kettő, a funkcionalitás és az esztétikum egységet alkotnak. Ahogy ebben a sportos modellben teszik.

Jól néz ki, sportfelszereléssel társítva is nagyszerű választás. Nem díszítik extra ékek, ami nagyban fokozza a praktikumát, mert azért egy-egy sárosabb túra után könnyebb úgy tisztává varázsolni a bakancsot, hogy nem kell minden csatot külön súrolni. Egyszerűségében pedig benne rejlik az a kellem, amitől férfias fellépést biztosít. A mindennapok forgatagában, a mókuskerék hajtása közepette, a nagy rohangálások idején is jól jöhet.

2. Elegáns belépőre fel!

Az alkalmak, azaz a valamilyen tekintetben nívós események hozzátartoznak az élethez, és bár akad, akinek viszonylag ritkán kerül ilyen jellegű megmérettetésre sor a hétköznapjaiban, mégis jó, ha a cipős szekrényben akad minimum egy pár lábbeli az ilyen helyzetek kezelésére. A fekete férfi bakancs újfent kitűnő választás, ellenben nem sportos, hanem eleganciát sugárzó kialakításban. Ezen a ponton a visszafogottabb díszítés is szóba jöhet, de valóban csak mértékkel, mert az elegancia vonzerejét többek között az arany középút biztosította mértékletesség is adja. Ha extra dresszkód nem befolyásolja a cipőválasztást, akkor a bakancs már csak azért is jó ötlet, mert kényelmes, és a hosszúra nyúló céges vagy családi rendezvényeket komfortosabbá teheti pusztán az a tény, hogy a lábujjak szabadon mozoghatnak.

3. Az extravagancia még mindig menő!

Végül, akik vágynak egy kis vagányságra, egy kis extremitásra a megjelenésükben, azoknak a fekete férfi bakancs ezt is megadhatja. A különleges fazonú, valamint extra díszítésű variációk pontosan ezt az életérzést testesítik meg minden egyes tulajdonságukkal. A CCC online felületén könnyedén végiggörgethető a kínálat, így nem nehéz ráakadni arra a modellre, ami éppen annyira vagány, ami személyesen tökéletes. Nem érdemes ugyanis megfeledkezni arról, hogy az extravagancia valójában nem egy jellemvonás, sokkal inkább egy skála ezernyi árnyalattal. Ha pedig győz a bizonytalanság, akkor a CCC üzleteiben személyesen pont tehető a vásárlás végére.

A méret lényeg?

Egy jó tanács így a végére. A megfelelő méret a kényelem záloga. Ha történetesen túrabakancsról beszélünk, akkor mindenképpen célszerű beleszámolni a zokni vastagságát is, vagy próbálásnál felhúzni azt a zoknit, ami esélyes, hogy társként szegődik a kirándulásokhoz, mert így valóban arra a méretre eshet a választás, ami minden körülmények között egyet jelent a komfortos viselés ajándékával.

Kapcsolódó

Önismereti társasjátékok a mély beszélgetésekhez

Manapság sokszor problémát jelenthet a napi rohanásban megállni, hogy valódi beszélgetéseket folytathassunk
Elolvasom

Mitől hasznos és trendi a napellenző?

Ahogy egyre melegebb az idő, szívesen töltünk akár órákat is a teraszon. Szabadidőnkben nagyon kellemes bes
Elolvasom

Hogyan tegyük egész évben élvezhetővé balatoni nyaralónkat? Mutatunk 8 tippet!

Ha nyár, akkor Balaton! Sokak kedvenc nyári helyszíne a magyar tenger, ami emellett télen is számos izgalma
Elolvasom