Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

40. alkalommal rendezik meg a Babod Off Road Fesztivál

A 40. évfordulóhoz méltó módon, minden eddiginél nagyobb formátumban rendezik meg Európa legnagyobb off roa
Elolvasom

Elindult az Éljen a Helikon park! kampány – adománykártyákat bocsátanak ki Keszthelyen

Keszthely új közösségi kezdeményezése az országban is egyedülálló: elindult azonline adománykártya-rendszer
Elolvasom

Badacsonyi borok sikere a Vince Gálán

A Szépművészeti Múzeum gyönyörű falai között — immár hagyományosan — megrendezésre került Magyarország egyi
Elolvasom