Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Több, mint kétszáz tonna hulladékot értékesítettek illegálisan Somogyban

A Kaposvári Járási Ügyészség különösen jelentős mennyiségű hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendj
Elolvasom

Mindössze tíz hónap alatt épült fel Siófok új hotele

A beruházás kevesebb, mint egy év alatt valósult meg. - - Határidőre adták át a Sió Residence apartman
Elolvasom

Balatonalmádi rendőr nyerte a Balatoni Régió Közbiztonságáért díjat

A törzszászlós a térség legkiterjedtebb kerékpártolvaj csoportját kerítette kézre a kollégáival. - - A
Elolvasom