Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Emlékeken átívelő belső utazásra hív a veszprémi CODE és Andor Sanderson közös produkciója

Andor Sanderson lemezbemutatója december 12-én és 13-án a veszprémi CODE-ba látogat. A Fragments azonban tö
Elolvasom

Siófokot és Fonyódot is megtöltötték: 5000 futó érkezett a Balatonhoz a holtszezonban

Mozgalmas hétvégét zárt a Balaton déli partja: a Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében zajló 22. Balato
Elolvasom

Nem hagyott fel az illegális valutaváltással egy nagykanizsai férfi

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztálya befejezte a nyomozást azzal az 53 éves na
Elolvasom