Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Télen is népszerű a Balaton a belföldi utazók között a Szállás.hu adatai alapján

A foglalások 13 százalékával a Balaton a negyedik legkedveltebb belföldi úti cél a téli időszakban - közölt
Elolvasom

Pályázatot írtak ki a badacsonyi Kisfaludy-házra

Az ingatlan a badacsonyi Rózsakő alatt található. - - Pályázatot írtak ki Badacsony legismertebb és le
Elolvasom

Tihanyi Lajos életmű-kiállítása nyílt meg a Magyar Nemzeti Galériában

TIHANYI 140. címmel látható a Magyar Nemzeti Galériában Tihanyi Lajos (1885-1938) festőművész életmű-kiállí
Elolvasom