Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Kiszolgáltatott testvérpárral végeztettek kényszermunkát Somogyban

A Somogy Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy barcsi férfival és nővel szemben, akik - a vád szerint - eg
Elolvasom

Fejszével akarta behajtani az ötezrest egy somogyi férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a fiatal férfival s
Elolvasom

Meglopta, sikkasztott tőle és zsarolta is volt feleségét egy somogyi férfi

A Kaposvári Járási Ügyészség Barcsi Kirendeltsége vádat azzal a férfival szemben, aki - a vád szerint - ko
Elolvasom