Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Jelentős károkat okoztak az áprilisi fagyok

Az áprilisi fagyok jelentős károkat okoztak számos gyümölcsösben. A gazdálkodók számára az agrár-kárenyhít
Elolvasom

Késsel fenyegetőzött egy siófoki férfi

A siófoki rendőrök zaklatás miatt indítottak eljárást - számolt be a police.hu. - - Az eset április 8-
Elolvasom

Rekordszámú látogató és badacsonyi sikerek a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék színe-java egy emberként megmozdulva 2025. április 5-én ismét Budapest egyik legimpoz
Elolvasom