Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Tovább ritkulnak a balatoni kompjáratok

A jelenlegi menetrend november 24-ig van érvényben. - - Tegnap óta hét közben már csak óránként jár a
Elolvasom

Marihuána termesztőkre csaptak le a déli parti kopók

Az egyik vádlott egy panzió szobájában alakította ki a növények termesztéséhez szükséges speciális környeze
Elolvasom

Csökkent a vendégforgalom a Balatonnál a KSH adatai szerint

Az országos átlagot tekintve viszont némi növekedés figyelhető meg. - - 2024 szeptemberében a turiszti
Elolvasom