Folytatódik a hétvégén a Port Étterem híres kikötők sorozata

Sok minden történik mostanában a máriafürdői PORT étterem háza táján: a nápolyi hétvége már egy egészen új projektet készít elő, ugyanis nemsokára nyílik a déli part első autentikus kézműves pizzériája, ahova egyenesen Nápolyból érkezik a fatüzelésű pizza kemence. A nyitás már nem várat sokáig magára, addig is június 19-20-án az ételek szárnyán Dél-Olaszországba utazhatunk…

Lesz borjúhúsos ravioli szarvasgomba mártással, hideg paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával, sous-vide sertésrolád aszalt paradicsommal, spenóttal töltve, céklával, gorgonzolás arancinivel és bazsalikom-alma granita vaníliakrémmel,eperrel ,mandulával.

A pizzéria nyitása előttre még becsúszott két jó hír: az étterem felkerült idén is a StreetKitchen nyári Balaton térképére, valamint a BalatoniKör Kóstold Körbe kiadványába.

Várunk Benneteket június 19-20-án Nápolyban. Ja, nem, Máriafürdőn!



Kapcsolódó

Elismerést söpört be Keszthely, országos példa lehet az “Éljen a Helikon park!” kampány

Keszthely nyerte el a „K&H a fenntartható önkormányzatokért” díjat az “Éljen a Helikon Park!” programma
Elolvasom

Csúcstechnológia oldotta meg a 750 kilós siófoki Balaton-makett műszaki problémáit

Sikeresen megmentették a siófoki kikötő ikonikus látványosságát, a 750 kilogrammos Balaton-makettet. A roz
Elolvasom

Elérhetők a Kultkikötő 2026 nyári évadának első előadásai

Közönségkedvenc zenés előadások, koncertek és több visszatérő sikerprodukció is biztosan része lesz a Kultk
Elolvasom