Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Jön az ősz legbalatonibb gasztrofesztiválja, a Füge Feszt Badacsonyban

Idén októberben újra a füge és az őszi Balaton kerül reflektorfénybe Badacsonyban. - - A második alkal
Elolvasom

Alsóörsön nyitott éttermet Rácz Jenő

A sztárséf az új platformon gasztronomiájának egy teljesen új oldalát mutatja be a publikum számára. - -
Elolvasom

Kávéházi minőség az otthonunkban is

A kávézási szokások nagy hagyományra tekintenek vissza szerte a világon, és ma már az otthonunkban is megid
Elolvasom