Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Kávéházi minőség az otthonunkban is

A kávézási szokások nagy hagyományra tekintenek vissza szerte a világon, és ma már az otthonunkban is megid
Elolvasom

Három balatoni étterem is ajánlásokat zsebelt be a Michelin Guide díjátadóján

A balatonszőlősi Casa Christa, a balatonfüredi Sparhelt és a balatonszemesi Kistücsök is részesült a Bib Go
Elolvasom

Veszprémben is megvetheti a lábát ez a híres étteremlánc?

A világhírű cég nagy terveket jelentett be a magyar nagyvárosokat illetően. - - Új dine-in koncepcióva
Elolvasom