Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Az alsóörsi Bitang Burger is felkerült a Gault&Millau listájára

A Balaton régió egyetlen hamburgerezőjeként kapott elismerést a tíz év után visszatérő Gault&Millau nem
Elolvasom

Ez a csoda lett a Balaton sütije 2025-ben

A balatongyöröki Promenád Kávéház „Hableány” nevű kreációja nyerte el a Balaton sütije 2025 címet, míg a „B
Elolvasom

Három balatonfüredi étterem is felkerült a Michelin Guide friss listájára

A felsorolásban összesen 84 magyar étterem szerepel. - - Idén is megrendezték az egyik legnagyobb pres
Elolvasom