Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Füstölt ponty rizottóval a hétvégi asztalra, ahogy Máté Szabi készíti

Máté Szabi ugyan most nem a Balatonról, de egy igazi balatoni halból készít nektek füstös fogást,  ami tökéletes lehet akár a hétvégi ebéd főfogásaként is.

Ezúttal füstölt ponyt készül rizottóval és édesköménnyel,  amihez minden trükköt elleshettek Szabi legújabb videójából, például, hogy milyen fontos a hal előkészítéséhez a páclé.

A többi tippért és lépésért nézzétek meg a videót:

 

Kapcsolódó

Ez a csoda lett a Balaton sütije 2025-ben

A balatongyöröki Promenád Kávéház „Hableány” nevű kreációja nyerte el a Balaton sütije 2025 címet, míg a „B
Elolvasom

Három balatonfüredi étterem is felkerült a Michelin Guide friss listájára

A felsorolásban összesen 84 magyar étterem szerepel. - - Idén is megrendezték az egyik legnagyobb pres
Elolvasom

Vár az őszi Gasztrohegy és a színes Badacsony

Október közepén nincs jobb úticél, mint az ezerszínű természet és a badacsonyi hegyoldal – az őszi első Gas
Elolvasom