Füstös Balaton 6. rész – Gyenesdiás, BBQzás

Füstös Balaton 6. rész – Gyenesdiás, BBQzás

A gyenesdiási termelői piacon folytatódnak Szabi gasztrokalandjai a Füstös Balaton 6. részében, ahol egy egész napos BBQ találkozón vesz részt.

Barbecue-s arcok az ország minden részéről, smokerek, kamadók egy nagy baráti társaságban.

A szokásos reggeli ezúttal kimarad és a kóstolások sora egy almafával füstölt pisztránggal, sült karfiolhabbal és guines-szel készült kovászos kenyérrel kezdődik, de a nap még rengeteg “disznóságot” tartogat számára és számotokra is. Savanyú káposztával és kovászos uborkával töltött darásthús és hátszín házi készítésű vörösboros, bazsalikomos-kakukkfüves-oreganos, csokoládés glézzel a folytatás; vagyis evés egész nap.

A parti után azért egy igazi főzős, recept videós résszel is készül Szabi, könnyen beszerezhető alapanyagokból.

 

Ne maradjatok le a Füstös Balaton befejező részéről sem, amikor is Zamárdiból jelentkezünk majd!

 

Kapcsolódó

Három balatoni étterem is ajánlásokat zsebelt be a Michelin Guide díjátadóján

A balatonszőlősi Casa Christa, a balatonfüredi Sparhelt és a balatonszemesi Kistücsök is részesült a Bib Go
Elolvasom

Veszprémben is megvetheti a lábát ez a híres étteremlánc?

A világhírű cég nagy terveket jelentett be a magyar nagyvárosokat illetően. - - Új dine-in koncepcióva
Elolvasom

Hogyan üssük el télen az időt a balatoni nyaralónkban?

A Balaton nemcsak a nyári vakációk helyszíne, hanem télen is rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre, feltö
Elolvasom