A gyenesdiási termelői piacon folytatódnak Szabi gasztrokalandjai a Füstös Balaton 6. részében, ahol egy egész napos BBQ találkozón vesz részt.
Barbecue-s arcok az ország minden részéről, smokerek, kamadók egy nagy baráti társaságban.
A szokásos reggeli ezúttal kimarad és a kóstolások sora egy almafával füstölt pisztránggal, sült karfiolhabbal és guines-szel készült kovászos kenyérrel kezdődik, de a nap még rengeteg “disznóságot” tartogat számára és számotokra is. Savanyú káposztával és kovászos uborkával töltött darásthús és hátszín házi készítésű vörösboros, bazsalikomos-kakukkfüves-oreganos, csokoládés glézzel a folytatás; vagyis evés egész nap.
A parti után azért egy igazi főzős, recept videós résszel is készül Szabi, könnyen beszerezhető alapanyagokból.
Ne maradjatok le a Füstös Balaton befejező részéről sem, amikor is Zamárdiból jelentkezünk majd!