Az idei gasztroizgalmakat a Budaörsi Halpiac mellett a Bigfish és a Nobu éttermek biztosítják, így a grill ételektől kezdve az exkluzív sushikig minden fajta tengeri finomság kóstolható lesz. A buborékokról a Champagne Taittinger pezsgői gondoskodnak.
A nap a világ egyik legértékesebb halának, a fantasztikus kékúszójú tonhal bontásával indul Fishmonger, azaz Palotás Péter vezetésével. A Balfegó fenntartható halászati módszerrel tenyésztett tonhalát a bontás után egyből meg is kóstolhatják a legkíváncsibbak. Az eseményen a számos tengeri halfaj mellett a fekete amurt is megismerheti a közönség.
A tonhalbontás mellett egyéb változatos programokkal is készülünk.
A belépés ingyenes.
Ne maradjatok le, ünnepeljünk együtt a Balaton partján!
Az esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/2721698621419206/