Hogy néz ki egy jó szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás? 

Hogy néz ki egy jó szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás? 

Egy jó szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás épp azt tudja nyújtani számunkra, amire szükségünk van, amit elvárnánk az állami ellátórendszertől is: kompromisszummentes odafigyelés! Rövid idő alatt megkapott orvosi időpontok, zsúfoltságtól mentes várótermek, semmilyen várólista és csak magas színvonalú szolgáltatás? Erről van szó!

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás nem egy önsegélyező pénztár!

Számos lehetőségünk van arra, hogy támogassuk, védjük az egészségünket. A legjobb természetesen az egészséges életmód és a rendszeres sport, de most nem erről lesz szó.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás nem ugyanaz, mint az önkéntes egészségpénztár vagy az önsegélyező pénztár. Ez utóbbi kettő nagyon jó arra, hogy rendszeres megtakarításokkal csökkenteni tudjuk a családunk vagy saját magunk egészségügyi kiadásait.

Ezzel szemben egy ilyen egészségbiztosítás során szolgáltatásokat kapunk a pénzünkért.

Miről szól a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás?

A biztosító partnerén keresztül orvosi ellátáshoz juthatunk, kényelmesen, országszerte számos magánegészségügyi intézményben. Egyszerű, mivel egyetlen kapcsolattartónk lesz minden szolgáltatáshoz. Ezért ha szükségünk van valamilyen ellátásra, akkor mindig ugyanazt keressük, és nem kell a különböző típusú problémáinkkal mindig mást keresnünk.

Mi határozhatjuk meg az általunk preferált orvost vagy helyszínt, de akár javaslatot is kérhetünk, hogy kihez érdemes fordulni, ki tud segíteni nekünk a legrövidebb időn belül. Ha megtörténik a vizsgálat, akkor a fedezett orvosi szolgáltatások költségét a biztosító fizeti helyettünk. Nekünk nincs más dolgunk, mint a gyógyulásra koncentrálni.

Különböző típusú egészségbiztosítások közül választhatunk

Jellemzően választhatjuk külön-külön a járóbeteg és a fekvőbeteg ellátást vagy ezek kombinációját is. Egyes esetekben további opcionális fedezetekkel is bővíthetők a különböző csomagok.

Ha általános egészségügyi helyzetekre szeretnénk felkészülni, a járóbeteg ellátásra érdemes biztosítást kötnünk. Ebbe beletartoznak a szűrővizsgálatok, orvosi call centerek, labor, röntgen, ultrahang, sőt MRI és CT is benne lehet, valamint az egynapos sebészeti beavatkozás.

Ha viszont a kórházi műtétekre és azok kapcsán egyéb, széles körű ellátási szolgáltatásokra szeretnénk biztosítani magunkat, a fekvőbeteg ellátást érdemes biztosítani. Ebbe beletartozik a második orvosi vélemény, a fekvőbeteg-ellátás, a rehabilitáció és az orvosi asszisztencia szolgáltatás is.

Milyen előnyei vannak a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításnak?

Több előnye is van, melyek közül 5-öt felsorunk az alábbiakban:

  • Igazodik az igényeinkhez.
  • Gyors és minőségi egészségügyi ellátásban lehet részünk.
  • Előre tervezhetővé válnak a szűrővizsgálatok.
  • Nem kell órákig a váróteremben várnunk.
  • Nem kell hónapokat várni egy-egy műtéti időpontra.

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás mindenki számára hasznos!

Kapcsolódó

Meztelenség a filmkockákon – az erotika megjelenése a filmtörténetben

Az első filmes csók még botrányt kavart. Manapság pedig már nem létezhet film nélküle, akkor sem, ha nem ro
Elolvasom

A Pokémon-őrület soha nem érhet véget!

Némi költői túlzással, de amióta világ a világ, a Pokémonok velünk vannak. Népszerűségük valamiért hihetetl
Elolvasom

Hogyan kell beállítani a kardántengelyt?

A kardán a legfontosabb alkatrészek közé tartozik minden egyes jármű esetében. A meghajtási rendszer egyik
Elolvasom