Idén is működnek az IKEA Mobil Átvételi Pontok a Balatonnál

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A vásárlók kényelmének kiszolgálása, és annak érdekében, hogy minél többekhez eljussanak kedvenc IKEA termékeik, idén harmadik éve nyílnak Mobil Átvételi Pontok a Balaton déli partján, Balatonbogláron és Siófokon.

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket Balatonboglárra vagy Siófokra, ahol meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat. Az első átvételi lehetőség 2023. május 19-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg.

„Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, a Balaton déli partján két éve nyitottuk meg először a Mobil Átvételi Pontokat. Bízunk benne, hogy az idei évben is támogathatjuk vásárlóinkat abban, hogy lakóhelyüket, nyaralójukat még kellemesebbé és otthonosabbá varázsolhassák az IKEA termékeinek segítségével” – mondta el Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruházvezetője.

Azok, akik az IKEA weboldalán rendelnek és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatás során Balatonbogláron vagy Siófokon választják ki, egy mobil áruátvételi ponton vehetik át rendelésüket a Tesco áruházak parkolójában az alábbi napokon és időpontokban: 

  • Siófok:
    • cím: 8600 Siófok, Vak Bottyán u.27.
    • Nyitvatartás: kedd 8:00-11:00, péntek: 12:00-15:00
  • Balatonboglár:
    • cím: 8630 Balatonboglár, Klapka u. 30.
    • Nyitvatartás: kedd 12:00-15:00, péntek 8:00-11:00

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, amely 90 kg-os rendelésig
3 990 forintba, 90–200 kg esetén 5 990 forintba, 200 kg felett pedig 7 990 forintba kerül, a szolgáltatást maximális csomagméret és súlykorlátozás nélkül lehet igénybe venni. Fontos, hogy az Áruátvételi Ponton található IKEA-autók csak a megadott időpontokban tartózkodnak a Tesco parkolókban, korábbi vagy későbbi átvételre nincs lehetőség.

Kapcsolódó

BalatonFondo – Szeptember 14-én rendezik az idei viadalt, másnap kerül sor az első gravel ob-ra

Szeptember 14-én kerül sor idén a KÉSZ Group BalatonFondo elnevezésű amatőr kerékpárversenyre, másnap pedig
Elolvasom

Siófokon nyitja meg új campusát a Debreceni Egyetem

Az erről szóló megállapodást pénteken írták alá a felsőoktatási intézmény és a város vezetői. - - &n
Elolvasom

Felújítják a Radnóti Miklós Általános Iskola sportpályáját Balatonfüreden

Optimális esetben még 2024-ben átadhatják a megvalósult fejlesztést. - - Hosszas előkészítés után meg
Elolvasom