Illegális szerencsejáték-barlangot üzemeltettek Zalaegerszegen

Illegális szerencsejáték-barlangot üzemeltettek Zalaegerszegen

A zalaegerszegi rendőrség munkatársai két férfit hallgattak ki, akik tiltott szerencsejátékot tettek lehetővé egy helyi vendéglátóhely különtermében.

A nyomozás adatai szerint a két helyi férfi közreműködött abban, hogy az egyik zalaegerszegi kocsma helyiségében illegálisan elhelyezett játékgépeken a vendégek tiltott szerencsejátékot folytassanak – írja a police.hu.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) és a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció során 2024. február 2-án reggel csaptak le a szervezőkre. Az elkövetőknél tartott kutatások során a rendőrök három pénznyerő automatát, informatikai eszközöket és pénzt találtak, amiket lefoglaltak. Az ingatlanból előkerült még négy gáz-riasztó fegyver is.

A nyomozók a TEK közreműködésével elfogták mindkét embert, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A férfiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit az 51 éves gyanúsított esetében a bíróság el is rendelt. Az 59 éves társa bűnügyi felügyelet alá került.


Forrás: police.hu
Fotó: police.hu

Kapcsolódó

Ma indul a harmadik Holtszezon fesztivál Veszprémben

A nagyszabású rendezvény idén is nívós fellépőket és előadókat sorakoztat fel egy seregnyi helyszínen. - -
Elolvasom

Egy pálos kolostor feltárása kezdődött meg Balatonszemesen

A Balaton északi és déli partján egyaránt megtalálhatóak a pálos rend működésének nyomai. Ezúttal a balaton
Elolvasom

Ma estétől lezárják Balatonalmádi központját a Fidesz frakcióülése miatt

A kormánypárt tagjai ezúttal Balatonalmádiban gyűlnek össze a parlament tavaszi ülésszaka előtt. - - J
Elolvasom