Ingyenes nettel segít Tihany

30 napig ingyenes internetszolgáltatásban részesülnek azon tihanyi háztartások, amelyekben iskoláskorú gyermekek vagy egészségügyi dolgozók élnek – jelentette be a település vezetője.

A Tósoki Imre tihanyi polgármester által megosztott közleményben kifejtik: minden olyan tihanyi lakosnak, aki az egészségügyben aktívan dolgozik járványhelyzet végéig, biztosítják az ingyenes internet hozzáférést hasonlóan a most kihirdetett intézkedéshez. Nekik köszönjük az áldozatos munkájukat, és arra kérjük őket, valamilyen formában igazolják, hogy az egészségügyben dolgoznak, hol és milyen munkakörben.

Ezt a bejelentést az ugyfelszolgalat@smartwifi.hu e-mail címre kérjük elküldeni, és a kihirdetett járványügyi vészhelyzet végéig biztosítjuk számukra a díjmentes internet szolgáltatást – közölte a polgármester.

Az ingyenes oktatási internetre jogosult Smartwifi ügyfelek az ugyfelszolgalat@smartwifi.hu e-mail címen jelezhetik az igényüket egy havi ingyenes internet szolgáltatásra november 18. és 30. között. Az igénylésnél a Smartwifi azonosítóra (SWF-XXX) valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító úgynevezett oktatási azonosítóra lesz szükség. Ezt a legegyszerűbben a diák igazolvány másolatával vagy lefényképezésével lehet igazolni, melyet az e-mailhez kell csatolni. Az egy havi díjmentesség az ügyfeleknek egy havi hosszabbítással biztosítjuk, tehát aki esetleg már kifizette előre az internet szolgáltatást, annak is meghosszabbodik további egy hónappal a szolgáltatás lejárata. A Smartwifi csapata mindent megtesz, hogy a járvány idején mindenki, megbízható, jó minőségű internet szolgáltatáshoz jusson Tihany területén. Ezért intézkedtek arról, hogy a nem aktív előfizetőknél is elérhető legyen a Smartwifi ingyenesen használható Hotspot szolgáltatása, illetve az eddig megszokott 10 perces szakaszok helyett 1 óráig lehet Tihany területén használni az ingyenes internetet megszakítás és újrakattintás nélkül.


Forrás: hirbalaton.hu

Kapcsolódó

23 pályamű érkezett az “Év Balatoni Háza” pályázatra

Zajlik az „Év Balatoni Háza 2020.” építészeti pályázat, amelynek tavaly év végén járt le a beadási határide
Elolvasom

Esedékes a vízhálózatok téliesítése

A Magyar Víziközmű Szövetség felhívta a figyelmet a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a kapcsolódó szer
Elolvasom

Renoválják Füred sportcsarnokait

A Magyar Kézilabda Szövetségnek és a Balatonfüredi Kézilabda Sportegyesületnek hála felújítás alá került a
Elolvasom