Ismerd meg jobban a különféle piercingfajtákat!

Ismerd meg jobban a különféle piercingfajtákat!

Modern világunkban a tetoválások mellett a piercingeknek is töretlen a népszerűsége. Ahhoz, hogy eldönthesd melyik az igazán neked való, ismerkedj meg a különböző altípusokkal! Az alábbi cikkben a legismertebb és legnépszerűbb fajtákat mutatjuk be!

Közkedvelt piercingfajták egy kicsit közelebbről!

Egyesek félnek tőle, mert azt gondolják, hogy fájdalmas út vezet a vagánysághoz, pedig néhány pillanat csupán a szúrás. Bizonyos alapszabályok megfogadása mellett gyorsan és szövődménymentesen gyógyulhat. Az ütős testékszerek lehetőséget kínálnak, hogy megteremtsd saját egyéni stílusodat, és megmutasd merészségedet az egész világnak. 

A WEARING.hu testékszerek termékköre bőséges választékkal vár, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a leginkább kedvedre valót! Az összes népszerű típus fellelhető, beszerezhetsz ütős köldökpiercinget, hogy a kedvenc bikinidben még magabiztosabban hódíthass. 

Az orrban viselt ékszerek már az őslakosok körében is elterjedtek voltak, a leggyakrabban előfordult típusok az orrcimpába szúrt és az orrlyukak közötti bőrfelületbe illesztett piercingek. Kezdésként az orrcimpába helyezhető változatok ajánlottak, a bevállalósabbak pedig előszeretettel javasolják az orrnyergen viselhető testékszereket. 

Igen elterjedtek a köldökpiercingek, ezek az ékszerek többféle viselési módot kínálnak azáltal, hogy más-más irányból is behelyezhetők. Választhatsz balra vagy jobbra nézőt, sőt egy extrémebb mód is rendelkezésedre áll, méghozzá a 45 fokos szögben döntött verzió. 

A fülékszerek szintén bőséges opciót kínálnak ezen testrész még egyedibbé tételére. A kezdők a húsosabb szakaszt preferálják csinosításra, a vagányabbak pedig a porcban viselt piercingek mellett teszik le voksukat. Hosszabb a gyógyulási ideje egy belső fülkagyló hídjába helyezett testékszer sebhelyének.

Amit a nyelv- és ajakpiercingekről tudnod érdemes!

Az alsó ajak valamelyik oldalán helyet kapó kiegészítők képviselik a klasszikusabb csoportot, egy kicsit rendhagyóbbak az alsó ajak és az áll közötti mélyedésben fellelhető darabok. A felső ajak oldalsó területén viseltek “szépségpöttyként” is megállják helyüket, kicsivel ritkábbak a középső szakaszon elhelyezettek, egészen az orr alatt. 

Amennyiben még csak most ismerkedsz a piercingekkel egy talpas kialakítású köves ezüst modell ideális választás. Természetesen dönthetsz az egyedi formák mellett is, például egy arany lógós szirom motívum is igen figyelemreméltó.

Különleges kiegészítők az extravagáns megjelenésért!

A tested más-más területén viselt testékszerek az egész szetted felturbózzák, sokkal merészebb megjelenést alakíthatsz ki általuk. Az egyre bővülő kínálat és a sokféle típus bőven kínál opciót a visszafogottabbaknak és a bevállalósaknak egyaránt. Elsőként egy rövidebb gyógyulási időt biztosító példányt javaslunk, később pedig akár a legextrémebb megoldásokat is kipróbálhatod, a lehetőségeid végtelenek!

Kapcsolódó

Miért keresik annyian a kisebb kanapékat?

Ha a kanapé szót meghalljuk, akkor a nappali központi bútora jut eszünkbe – termetes méretével, impozáns ki
Elolvasom

Hasznosítható-e a mobilház nyaralási, illetve turisztikai szempontból?

Ezúttal két irányból is megpróbálunk közeledni voltaképpen ugyanahhoz a kérdéshez: milyen formában élvezhet
Elolvasom

A Balaton kapuja: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel

Megnyitotta kapuit a saját kikötővel, partszakasszal és stranddal megálmodott Kenese Bay Garden Resort &
Elolvasom