Ismerkedj meg a létesítményhigiénia elengedhetetlen eszközeivel!

A megfelelő létesítményhigiénia minden egyes intézmény tekintetében elengedhetetlen, annak jellegétől függetlenül. A tisztaság egy olyan meghatározó tényező, amely nem csak a vendégek elégedettségét befolyásolja, de az odalátogató emberek egészségére is hatással van.

Amennyiben a létesítmény üzemeltetője nem képes fenntartani a magas fokú higiéniai előírásokat, akkor azzal veszélyezteti a dolgozói, valamint a látogatói egészségi állapotát. 

A megfelelő létesítményhigiénia fontossága

Számos betegséget okozó vírus, baktérium és kórokozó egyaránt magtapadhat a felületeken. Ennek fejében szükség van magas minőséggel rendelkező tisztítószerekre, professzionális takarítógépekre és egyéb, a takarításhoz szükséges kiegészítőkre. Mindezt a Delta Clean Kft kínálatában megtalálhatod és beszerezheted egy kalap alatt. 

A padlótisztítás az elsődleges feladatok közé tartozik, hiszen egyes létesítményeket naponta több száz, de akár több ezer ember is látogathat. Ennek fejében rengeteg koszt és port visznek be a belső helyiségekbe, amely a leginkább meglátszik és szembetűnik a vendégek számára. Ideje megismerkedned a Maya termékekkel, amelyek hozzájárulnak a csillogó-villogó és a végletekig higiénikus felületekhez. 

Ilyen hatékony eszköz a Maya Clean, amely egy alkoholos padló- és felülettisztító. Segítségével a PVC, a laminált padló, valamint a hidegburkolatokkal ellátott felületek is könnyen és hatékonyan tisztíthatók. Nem csak kézi, de gépi használatra is alkalmas. Foltmentes száradásának köszönhetően egyenletesen tiszta felületeket hagy maga után, kellemes illattal együtt. 

A padló- és a szőnyegtisztítás eszközei

A Maya Shine-ra van szükséged, ha csillogó felületekre vágysz, de ha makacs szennyeződésekkel kell megküzdened, akkor számodra a Maya Strong használata ajánlott. Intenzíven távolítja el a foltokat a mosható felületekről. Zsíros és olajos szennyeződések eltávolítására is alkalmas. 

Amennyiben sportlétesítmény tisztításához van szükséged ideális szerre, akkor számodra a Dynamic a legjobb választás, hiszen kifejezetten sportpadlók tisztítására hivatott, így bátran használható oldószerálló anyagok és padlóbevonatok tisztítására egyaránt. Összességében a vízálló, a kemény és a rugalmas padlókon egyaránt használható. 

A padlótisztításon túl gondolni kell a szőnyegek tisztán tartására is. Erre hivatott a Carpex gépi és a Carpet Foam kézi szőnyegtisztító, amely szőnyegek és kárpitok hatékony tisztítására alkalmas, miközben kellemes és tiszta illatot hagy maga után. 

Kényes helyszín a szaniterek területe, amely más összetétellel rendelkező tisztítószereket kíván. A Maya Acid, a Power Acid és a Lemon Fresh egyaránt hatásos lehet a vízkőlerakódásokkal és a makacs szennyeződésekkel szemben.

Hirdetés

Kapcsolódó

Túra a Dolomitokban a legszebb panorámáért

A tapasztalt túrázók rengeteg olyan helyet fel tudnak sorolni, amelyen megfordultak, de egyöntetűen állítjá
Elolvasom

Hirdetés

Trambulinok árai, és amit tartalmaznak

Az, hogy a trambulinozás világszerte kedvelt időtöltés, egyértelmű. Korosztálytól függetlenül egyre több em
Elolvasom

Energiamegtakarítás fűtési keringtető szivattyúkkal

A szivattyúk napjainkban már nélkülözhetetlen elemei egy korszerű fűtési rendszernek. Nem volt ez mindig íg
Elolvasom