Kalandozzunk a riasztórendszerek izgalmas világában

Kalandozzunk a riasztórendszerek izgalmas világában

A tendencia szerint a riasztórendszerek kiépítésének költsége folyamatosan csökken – ezzel párhuzamosan pedig egyre szélesebb körben terjedhetnek el ezek a roppant hasznos berendezések. Hála a színes palettának, ma már mindenki könnyedén ki tudja választani azt a biztonságtechnikai rendszert, ami a leginkább megfelel az elképzeléseinek.

De akkor most mégis: melyiket válasszuk a színes skáláról? 

Az igazság az, hogy szinte lehetetlen a riasztórendszerek tárházából akár egyet is kiragadni, és mindenki számára tökéletesnek kikiáltani. Miért? Nos, azt, hogy kinek mi számít ideálisnak, abszolút a személyes igények és célok határozzák meg. A személy- és vagyonvédelem e megoldása abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha az egyéni kívánságok mellett górcső alá vesszük a kialakítani kívánt védelem pontos volumenét is.

Amiből viszont nem engedhetünk: MABISZ minősítés

A riasztórendszerek a kialakításuk vonatkozásában igen széles skálán mozognak. Alapvetően vannak vezetékes és vezeték nélküli típusok, ám ez csupán a jéghegy csúcsa. A gyártók, megfelelve a változatos felhasználói igényeknek, a kiépítési technológia tekintetében is rengeteg lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, többek között a berendezések maximális zónaszámával, az éjszakai üzemmóddal, a sziréna mibenlétével kapcsolatban. Azt, hogy pontosan milyen műszaki jellemzőkkel rendelkezzen a riasztórendszerünk, felhasználóként többnyire mi alakíthatjuk – az egyetlen viszont, amiből nem szabad engedni, az az adott rendszer minősége. Azokban a rendszerekben, amelyek MABISZ minősítéssel bírnak, már joggal megbízhatunk.

Gazdag paletta, prémiumszínvonalú berendezések, profi kiépítés

Kívánhatunk-e ennél többet a riasztórendszertől, illetve a telepítést végző csapattól? A méltán népszerű, szakmai körökben is kifogástalan renoménak örvendő Alarmdirect sorra megfelel minden elvárásunknak, amit egy biztonságtechnikai berendezések forgalmazásával és telepítésével foglalkozó cégtől elvárhatunk. Az általuk kínált riasztórendszerek mindegyike (PARADOX, PYRONIX, JABLOTRON) MABISZ által minősített eszközökből áll, és mint olyan, maradéktalanul kiszolgálja az igényeinket.

Kapcsolódó

Itt egy új munkahely lehetőség gyógytornászoknak Budapesten

Szeretnél egy jól megközelíthető helyen dolgozni gyógytornászként Budapesten? Tisztában vagy a feladataidda
Elolvasom

Napelem telepítés Kecskeméten – Miért éri meg?

A napenergia a XXI. században lassan minden háztartásban fellelhető lesz, hiszen a napelem rendszerek telep
Elolvasom

Fékfolyadékcsere: ezeket tartsuk be, és autónk meghálálja a törődést

Járművünk egyik legfontosabb folyadéka a fékfolyadék, ahogy azonban minden, ez is idővel elhasználódik, cse
Elolvasom