Készüljünk fel a váratlan helyzetekre gumijavítóval

Készüljünk fel a váratlan helyzetekre gumijavítóval

A kerékpározás során az egyik legkellemetlenebb élmény az, amikor az abroncs megadja magát, defektet kapunk vagy komolyan megsérül. A levegő sok esetben azonnal szökni kezd, amivel elkerülhetetlen lesz az, hogy valahogy meg kell oldani a javítást. Azonban nem mindig a gumi cseréje az egyetlen megoldás.

Egy gumijavítóval azonnal javítani tudunk a helyzeten

Ma már számtalan kiegészítő közül lehet válogatni, amelyek segítségével megmenthető a jelenlegi gumibelső vagy éppen külső. Elég csak megnézni a tapadas.hu gumijavító kínálatát, és máris beszerezhetjük a szükséges termékeket, amelyek azonnal segíteni tudnak. Milyen eszközöket lehet használni gumijavításhoz?

Ilyen például a köpeny javítószál, amit csomagban lehet kapni. Ezt motorabroncshoz lehet használni, 5 darab található egy kiszerelésben. A defektjavítás egyik legegyszerűbb módja.

Az egyik legnépszerűbb termék a defektjavító folyadék. Ez egy olyan különleges tömítő-folyadék, ami latexbázisú, a színe kék, és tömlő nélküli rendszerekhez tervezték. Hagyományos felfújható kialakítás esetén is lehet használni defekt javításához, de a megelőzésben is nagy szerepet tud játszani. Fontos, hogy ezt a terméket csak kerékpár belső gumikhoz szabad alkalmazni.

Ezenfelül komplett készletek is elérhetőek már, amelyekkel minden helyzetre felkészülhetünk. Egy ilyen csomag tartalmaz egy darab 40 milliméteres, egy darab 25 milliméteres, három darab 20 milliméteres foltot, egy tubus ragasztóoldatot, egy dörzspapírt és egy szelepgumit, valamint használati útmutatót, hogy hatékonyan és gyorsan el tudjuk végezni a szükséges műveletet. A segítségével a kisebb-nagyobb sérüléseket is szinte azonnal, pillanatok alatt el tudjuk tüntetni.

A minőség is fontos szempont kell, hogy legyen

Az említett eszközökön kívül még gumiragasztó is elérhető, amit gumibelső javításához szokás használni. Azonban egyik sem ér sokat, ha a minőségre nem figyelünk oda a vásárlás során. Mindenképpen olyan helyről szerezzük be az említett termékeket, ami kifejezetten a kerékpárokra, gumikra van specializálódva: pont ilyen a tapadas.hu oldal is!

Az igazi szakértők kínálatában garantáltan nem fogunk csalódni. A gumijavítás során fontos a minőség, mivel ez felel azért, hogy nemcsak egy ideiglenes megoldásról beszélünk, hanem hosszú távon is tartani fog a javított rész, és nem kell a defekt visszatérése miatt aggódni.

Jobb, ha van otthon tartalék a gumijavító készletből

Sajnos a defektet, a gumi sérülését nem lehet teljesen kizárni. Könnyen áthaladhatunk olyan törmeléken, ami felsérti az abroncs felületét, kárt tesz a gumibelsőben például. Ezért is ajánlott az, hogy mindig legyen elérhető gumijavító készlet. Ha nagyobb túrára indulunk, akkor egy csomagot mindenképpen rakjunk el a táskába, hisz sosem lehet tudni, hogy éppen mi történik az úton, jobb, ha felkészülünk minden eshetőségre.

A gumijavító beszerzése ma már egyszerűen megoldható, jobb nem elfeledkezni róla.

Kapcsolódó

Világbajnokságot rendez Veszprém 2027-ben

A szervezők harminc ország mintegy 350 versenyzőjét várják az idei legrangosabb tájfutó eseményre, az aug
Elolvasom

Már él a jelentkezés az idei Balaton-átevezésre

2023-ban, mintegy 4200-an vettek részt a rendezvényen, a szervezők remélik, hogy ez a szám idén még nagyobb
Elolvasom

Az elektromos kerékpár vezérlőjének szerepe

Az Ön számára is fontos a környezetünk védelme? Akkor első lépésként jöhet az e-járművek használata! Ma már
Elolvasom