Készüljünk székekkel a kertünk berendezésére! 

Készüljünk székekkel a kertünk berendezésére! 

Igaz, még javában itt a tél, de már jöhetnek olyan napok, amikor kellemesebb az időjárás és esetleg egy takaróba burkolózva, egy jó meleg teával vagy forralt borral szeretnénk kint időzni az erkélyen vagy a kertben. Ehhez a takarón és a megfelelően kiválasztott italon kívül nincs is szükség másra, csak egy ülőalkalmatosságra.

Számtalan szempont figyelembe vétele egy helyen

A szék nem az a használati tárgy, amit egy-két hónapra vásárolunk. Szeretnénk rajta éveket is eltölteni és ahhoz, hogy minden szempontot számba tudjunk venni, szükséges egy olyan kínálat, amely kellő mennyiségű széket tartalmaz eltérő funkciókkal, anyaggal és formatervezéssel.

A BestMarkt webáruház kerti székek kollekciója változatos mintákkal, színekkel és kialakítással vonultatja fel a legújabb trendeket és biztosak lehetünk benne, hogy függetlenül attól, hogy teraszra vagy udvarra visszük ki a székeket, megtaláljuk a megfelelő darabot ilyen széles körű kínálatban. De ahhoz, hogy eljussunk idáig, még számos tényező átgondolása szükséges.

Fő kérdések az esztétikum és a tartósság

Mint ahogy minden ülő- és fekvőbútor esetében, a kerti székeknél is elsődleges a kényelem, hiszen élvezni szeretnénk a pihenést, a csendet, a nyugalmat, netán a madárcsicsergést. De nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy alapvető fontosságú a tartósság, különösen akkor, ha nincs tároló, és a kerti bútorok kint időznek egész tél folyamán a szabadban.

Ilyenkor érdemes netán valamiféle tetőről vagy időjárás elleni védelemről gondoskodni, de ha arra sincs mód, akkor mindenképpen egy időtálló széket kell vásárolni, melynek az alapanyaga fém vagy műrattan legyen.

A webshopban kaphatók fa alapanyagú székek is, de azoknál figyelembe kell venni, hogy kint hagyni hóban, esőben igencsak veszélyes lehet, ugyanis maradandó károkat okozhat az időjárás még a gondos ápolás ellenére is. Tartós anyagnak minősül a műanyag is, de a régebbi fajtáknál fennáll a repedés veszélye, ezért aki mindenképpen ilyet szeretne, érdemes a műrattannal, vagy más néven polyrattannal megismerkednie.

Különleges székek az egyedi igényekhez

A BestMarkt kínálata olyan szerteágazó, hogy a megszokottól eltérő, egyedi darabokat is beszerezhetünk náluk. Ilyen például a függőszék, amely egy- vagy többszínű kivitelben is kapható. Igen népszerűek a kemping- és horgászszékek, melyek praktikus kiegészítőkkel, pl. pohártartóval is felszereltek, valamint a legtöbbjük összecsukható, így kényelmesen tárolható, vagy kirándulásra magunkkal vihető.

És ha már átgondoltuk a kerti szék vásárlásának körülményeit, jöhet a többi kerti bútor beszerzése, főleg, ha jellemzőek a baráti összejövetelek, kerti sütögetések. Ilyenkor jól jöhet egy, a funkciójában a családi szokásokhoz passzoló étkezőasztal, netán egy kerti kanapé, tárolóláda vagy szekrény. Mindezek mind beszerezhetők a BestMarktnál, így komplett szetteket is összeállíthatunk, miközben az egy helyről való rendelés miatt jelentős szállítási költséget is spórolunk.

Kapcsolódó

Mit nézessünk meg az autónkon a balatoni nyaralás előtt?

Sokan már alig várják a nyarat, hiszen már meg is tervezték a balatoni kirándulást, utazást, nyaralást. A
Elolvasom

Minőségi mosdókagylók színes palettája vár a Diplon-nál!

A minőségi berendezések használata a fürdőszobában növeli az otthonunk értékét. Vegyünk egy alap példát: e
Elolvasom

Milyen színű Tondach tetőcserepet válasszak?

Ha nem tudsz eligazodni a Tondach kerámia tetőcserepek közt, segítünk néhány szemponttal. Miért jó döntés
Elolvasom