Ma este jégpályák éjszakája több helyen is a Balatonnál

Ma este jégpályák éjszakája több helyen is a Balatonnál

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016-ban a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvényt indított útjára Jégpályák Éjszakája néven, amelyen mindenki korcsolyát húzhat.  A mai programhoz több balatoni jégpálya is csatlakozott. 

Balatonlellén a BL Yacht Klubban egy hatalmas kivettetőt szereltek a pálya mellé ahol filmet is lehet majd nézni, Jégmozival, jégdiscoval, forralt borral, meleg teával, grill kolbásszal, gofrival és egyéb finomságokkal várják az ide érkező korcsolyázni vágyó vendégeket.

Balatonbogláron délután 15:00 órától várnak jó zenékkel, jeges vetélkedőkkel, ajándékokkal, meglepetésekkel! A Boglárka Bisztróban forró italok, lángos, fánk és sok-sok finomsággal készülnek,  20:00 órától jégdiscot tartanak.!

Szigligeten, a Várudvarban is megrendezésre kerül az országos rendezvény, szlalommal, kapura lövéssel és egyéb szuper ügyességi játékokkal mutathatják meg, hogy ki a legjobb koris a vidéken.

Balatonfüred is csatlakozik a Jégpályák Éjszakája országos programhoz. Január 7-én, szombaton éjszakai élménykorizás, DJ és koncert a város népszerű műjégpályáján. A Jégpályák Éjszakája program alatt a hangulatról 14.00-23.00 óra között DJ MORPHEUS gondoskodik, 18.00-19.30 óra között pedig a Sakk Matt Company zenél majd.

Veszprémben, az ország egyik legmodernebb jégcsarnoka élménykorival és jégdiszkóval várja az érdeklődőket este fél 10-ig.

Forrás: hirbalaton.hu

Kapcsolódó

Váratlanul menesztették a Balaton-felvidéki Nemzeti Park éléről az igazgatót

Az igazgató és a park dolgozói számára egyaránt derült égből villámcsapásként érkezett a hír. - - Vára
Elolvasom

Ilyen lesz idén a Rozé, Rizling és Jazz Napok

Bor, jazz, blues és funk a veszprémi Óváros téren: 10 napon át ingyenes programokkal vár a 13. Rozé, Rizlin
Elolvasom

Ezért robbant be újra a divatba a kempingezés

A méregdrága luxushotelek bár a tökéletes kikapcsolódás ígéretét hordozzák ajánlataikban, szolgáltatásaik s
Elolvasom