Megújult a BalatonHelp applikáció

A mai naptól a BalatonHelpmegújult weboldalán böngészhetnek mindazok, akik számára a Balaton vízén is fontos a biztonság.

A BalatonHelp egy egyedülálló, professzionális szolgáltatás, mely azért hoztak létre, hogy a Balatonon vízi járművel közlekedők egy gyors, kiszámítható és megbízható segítségnyújtási rendszerhez jussanak.

Megújult weboldal: https://balatonhelp.hu/hu/

Természetesen az életmentést és az elsősegélynyújtási feladatokat térítésmentesen végzik, mivel fontos az applikáció készítői számára, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban legyen a vízen, ezért csomagajánlataik kínálatát is bővítettük. “Charter csomagunkat azoknak ajánljuk, akik nem saját tulajdonú, hanem kölcsönzött vízi járművel szállnak vízre a Balatonon. A kibővült csomagajánlatok között most már biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.” – írják.

A csomagajánlatokat itt találjátok: https://balatonhelp.hu/hu/#packages

A BalatonHelp rendszer alappillére egy ingyenesen letölthető segélykérő alkalmazás, mely szintén új arculatot kapott. Az applikáció legfrissebb verziója kimondottan felhasználóbarát, rendkívül gyors és hatékony, mely a legmodernebb telefonokon is hibátlanul üzemel. Az applikáció letöltését mindenkinek javasoljuk, aki a Balatonon vízre száll, hisz egy esetleges baj esetén az alkalmazáson keresztül egyetlen gombnyomással kérhet segítséget egy Mentésirányítási Központtól az év bármely napján, a nap bármely percében.

BalatonHelp: biztonság, felelősség, öngondoskodás!

Kapcsolódó

Jön az év legnagyobb Kéknyelű kóstolója Badacsonyban

A Badacsony Szőlőhegyért Egyesület, a MATE Szőlészeti és Borászati Intézet Badacsonyi Kutató Állomása és a
Elolvasom

Nyári programokkal várja a közönséget a Thália Színház Salföldön

Nyári eseménysorozatot szervez a Thália Színház Salföldön: 47 programmal, köztük kamaraelőadásokkal, konce
Elolvasom

Megújult az Esterházy-kastély Balatonfüreden

Az épület falai közt megnyílt tárlat egy régmúlt kor füredi nyaraiba enged bepillantást. - - Több, mi
Elolvasom