Miért a Balaton a legszabadabb hely a Földön

Miért a Balaton a legszabadabb hely a Földön

A Balaton egy egészséges, szabad hely, ugyanis a NÉGER FAGYIRÓL nem a rasszizmus jut az eszünkbe, hanem egy finom öntet. ??

A Balatonról nekem eddig is a szabadság jutott eszembe, hiszen itt láttam életemben először, talán 10 évesen nudizni német turistákat, de a fesztelen gyerektáborok, családi nyaralások és siófoki bulik is mind szeretett tavunkhoz kötnek, a szimplán csak a napon fekve “ne foglalkozzunk a világgal” életérzésről már nem is beszélve.
Ha a Balatonra gondolok, nincs az az eset, hogy ne dőlne meg az éppen aktuális diétám, amit minden évben a nyári bikini body miatt veszek nagyon komolyan, de valahogy ha Balcsizásról van szó, mégis már előre eldöntöm, hogy a lángos-jégkása kombó lesz a strandos menüm és egyben a csalónapom is.
És ha már a szabadságnál és a strand kajáknál tartunk, akkor itt van az elnevezésében is a teljes szabdságot sugalló néger fagyi! Leírhatjuk, kimondhatjuk, mert ezt a finomságot sok-sok éve így hívják idehaza. Mindig is így volt, ezután is így lesz. Nincs liberális cenzúra és lincselés egy ártatlan szó miatt. Míg a belgák és franciák átnevezték a négercsókot – teljesen nevetségesen –  arra hivatkozva, hogy a szó offenzív, addig a Balatonon nyugodt szívvel kérhetünk néger fagyit, vagy néger öntetet. És nem azért, mert rasszisták lennénk, hanem mert ez a neve, és mi így szeretjük. Magyarország egy szabad hely, a Balaton pedig a legszabadabb hely a világon. Szóval hajrá, balatoni fagyizók!

Forrás: és fotó 888.hu

 

Kapcsolódó

A sok látogató miatt lett kötelező a maszkviselés Keszthelyen

Múlt hétvégén a ködös idő ellenére is sokan látogattak el a keszthelyi Balaton-partra. Családok, baráti tár
Elolvasom

Nemzetközi szintű digitális élményközpont épül Veszprémben

Veszprém és a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. kulturális célú fejlesztések megvalósítását tervezi a volt Balaton
Elolvasom

Bakancslistás helyek a Balaton körül – Csodabogyós-barlang, Balatonederics

Szinte pont Veszprém és Zala megye határán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park fokozottan védett területén ny
Elolvasom