Milyen szúnyoghálót válasszunk nyáron?

Milyen szúnyoghálót válasszunk nyáron?

Mi az: kicsi, bosszantó, elbújik, megcsíp és még idegesítő hangja is van? Bizony, a szúnyogról van szó! A legváratlanabb pillanatban jelennek meg, elrontva az éjszakát, ezért érdemes időben felkészülni az ellenük való védekezésre! Mutatjuk, hogyan!

Fém szúnyoghálók

A fém szúnyoghálókat főleg lakóépületekben, irodaházakban, ipari környezetben vagy nyaralókban használják. Ezt a típust kerettel együtt bárhova rögzíthetjük, tűzőkapocs segítségével akár közvetlen fához is!

Tartós anyagból készül és korrózióálló, ezért garantált a hosszú távú és hatékony védelem. Előnye, hogy nem gátolja a kilátást, és nem csak a szúnyogok, de a nagyobb rovarok és bogarak ellen is véd. 

Így egész évben biztosak lehetünk abban, hogy nem várható hívatlan vendég az ablakon át! A VasMuszakiBolt.hu-nál kapható szúnyoghálók megvásárolhatóak teljes tekercses, 25 méteres kivitelben, de akár 1 méteres hosszban is, ugyanis kérésének megfelelően méterre vágják azt!

Üvegszálas szúnyoghálók

Az üvegszálas szúnyogháló több színben is beszerezhető, hogy biztosan harmonikusan illeszkedjen az adott házhoz, irodához vagy nyaralóhoz. 

Ez a sűrű szövésű műanyag UV-álló kialakítással rendelkezik, amely nem befolyásolja a fényáteresztést, így a színvesztés veszélye sem áll fenn. 

Ajtóra, ajtórácsra vagy ablakra felszerelve is jól tűri a szelet, de tartósabb használatot eredményez, ha egy kerethez rögzítjük.

Öntapadós szúnyoghálók

Az öntapadós szúnyogháló a legkönnyebb és leggyorsabb választás felszerelést illetően, tépőzárral vagy rajzszöggel is rögzíthető és méretre szabható. Albérletekben, nyaralókban hasznosnak bizonyul, nem hagy nyomot az ablak vagy ajtókeretben, és ha megunjuk vagy lecserélnénk, könnyedén megszabadulhatunk tőle.

Könnyű le- és felszerelése miatt praktikus olyan helyiségben helyezni, ahol nehézkes lenne a felszerelése, mint a fürdőszoba vagy a kamra. 

Ez a típus hatékonyan tartja távol a rovarokat és bogarakat, és kellő odafigyeléssel több szezonon át védheti a házat! 

Extra hatékonyság

A szúnyogháló felszerelése és használata garantáltan hasznos befektetés. Előfordulhat azonban, hogy nehéztüzérséget kell bevetni a szúnyogok és ízeltlábúak ellen, mert azok elszaporodtak, vagy megkeserítik a kerti partikat.

Bár a ház védve van, a kertben vagy a teraszon üldögélve sajnos nem véd a szúnyogháló. Ez ellen hatékony megoldást nyújthatnak a szúnyogriasztó készülékek vagy rovarcsapdák. 

A szúnyogriasztó készülékek és rovarcsapdák használata jelentősen csökkenti a rovarpopulációt, amik a vérünket akarnák, vagy a reggeli kávénkba kortyolnának bele.

Alkalmazásuk során csapdába ejtik vagy elpusztítják a kellemetlen, hívatlan ízeltlábú vendégeket, hogy azok ne zavarják a felhőtlen tavaszi és nyári pillanatokat.

Még nem késő beszerezni a rovarok elleni védekezéshez szükséges eszközöket! Válassza a VasMuszakiBolt.hu szúnyoghálóit, hogy ne legyenek álmatlan éjszakái a zümmögő bajkeverők miatt!

Hirdetés

Kapcsolódó

Trambulinok árai, és amit tartalmaznak

Az, hogy a trambulinozás világszerte kedvelt időtöltés, egyértelmű. Korosztálytól függetlenül egyre több em
Elolvasom

Hirdetés

Energiamegtakarítás fűtési keringtető szivattyúkkal

A szivattyúk napjainkban már nélkülözhetetlen elemei egy korszerű fűtési rendszernek. Nem volt ez mindig íg
Elolvasom

Hogyan fejleszthető az analógiás gondolkodás gyerekeknél?

A gyerekek és talán kicsit a felnőttek számára a legnagyobb félelem az iskolában a matematika irányába van.
Elolvasom