Minden, amire a babának szüksége van

Minden, amire a babának szüksége van

Már a kisbaba születése előtt ajánlott beszerezni a szükséges higiéniai termékeket. Babaváró ajándékcsomagba is tanácsos hasznos higiéniai termékeket válogatni, aminek az édesanya is biztos örülni fog. 

Akár a saját kisbabájának, akár ajándékba vásárol, fontos, hogy pontosan tudja, mire van szüksége egy újszülöttnek.

Pelenka a legkisebbeknek

Babaváró ajándékcsomagból és a kórházi csomagból egyaránt kihagyhatatlan, nem hiányozhat a babáknak való higiénia termékek közül: az újszülötteknek való egyes méretű pelenka. Érdemes az extra puha változatot választani, hiszen az érzékeny bababőrnek sokkal kellemesebb érzés lesz. Fel kell készülni arra az esetre is, ha a baba nagyobb súllyal születik, ezért a kettes számú pelenkát is célszerű bekészíteni. Ha ekkor még mégsem lesz rá szükség, később úgyis el fogják használni.

Popsikrém és törlőkendő

A kisbabák érzékeny bőre megkívánja az óvó gondoskodást, épp ezért a popsikrém is nélkülözhetetlen babaápolási termék. A Happy Baby Box kínálatában megtalálja az ismert márkákat, amikből kedvére válogathat, valamint körömvirágos popsikrémet is, ami különösen gyengéd ápolást nyújt az érzékeny bababőr számára. 

Nedves törlőkendőből is sok fogy már az első hónapokban is, mert gyakran kell tisztába tenni a babát. Ebből is válassza az érzékeny bőrre való változatot, ami kíméletesen tisztítja a kicsi bőrét.

A pelenkázó alátétre a kórházban és otthon egyaránt szükség lesz, sőt, utazások alkalmával is jó szolgálatot tesz. Segítségével higiénikus környezetet teremtve teheti tisztába a gyermeket.

Cumi már az első naptól kezdve

Abban az esetben, ha szeretne kisbabájának cumit adni, megnyugtatásként, akkor csak olyat válasszon, ami mentes mindenféle káros összetevőktől, valamint kényelmes az újszülött baba számára. A MAM cumikat kifejezetten úgy tervezték és készítették, hogy már újszülött kortól használhatják a picik. Nem kell attól sem tartania, hogy káros hatással lesz később a gyermek fogainak egészségére. A cumik praktikus tárolódobozban egyszerűen fertőtleníthetők.

Anyatejes táplálás esetén is érdemes beszerezni pár cumisüveget, hogy ne érje váratlanul, ha esetleg bármilyen okból kifolyólag cumisüvegből kell táplálnia a gyermekét. Válasszon üvegből vagy BPA-mentes műanyagból készült cumisüveget! Akár a MAM, akár a Lansinoh márka mellett dönt, mindkettő kialakítása meggátolja, hogy a baba levegőt nyeljen evés közben, így hasfájással sem kell számolni. A cumisüvegek könnyen sterilizálhatóak és a szívóbetétjük is cserélhető.

A klasszikus textilpelenka

Fehér tetra pelenkából vagy akár színes textilpelenkából is érdemes többet beszerezni, mert elengedhetetlen a használata. A kiságyban a baba feje alá is ezt célszerű tenni, pelenkázáskor leterítve pedig sokkal kényelmesebb a kicsinek, ha puha textilpelenkával érintkezik a bőre. A büfiztetések alkalmával naponta több darabra lesz szükség belőle, ezért ez lesz az egyik legtöbbet használt termék a csecsemőről való gondoskodás közben.

Kapcsolódó

Ezek a praktikus kiegészítők segítenek belakni a fürdőszobát

Ha most lett kész a lakás, vagy a fürdőszoba felújítása és szeretnéd néhány kiegészítővel még kén
Elolvasom

Újra hőségriadó van kilátásban

Pénteken derült, napos, csapadékmentes időben lesz részünk. Helyenként élénk lehet a délies szél. A csúcshő
Elolvasom

Szobanövényeket minden helyiségbe! Íme, 3+1 növény, ami hasznodra lesz

Szinte nincs is olyan otthon, ahol ne találkoznánk legalább egy szobanövénnyel, nem véletlenül. A virágok
Elolvasom