Mit vigyünk mindenképp magunkkal kempingezéskor?

Itt a nyár és már egyre többen készülnek a nyaralásra. Ilyenkor sokan nyaralót bérelnek, vagy épp kempingekben kívánnak kikapcsolódni. Nincs is jobb annál, mint amikor egy csodálatos helyen a magunk urai lehetünk, és nem vagyunk a szálloda rendjéhez vagy a szervezők programjához kötve. Mit vigyünk tehát magunkkal, ha vadkempingre készülünk?

Napelemes lámpa

Az egyik legfontosabb kütyük közé tartoznak ilyenkor a különféle napelemes eszközök. A legalapvetőbb ezek közül pedig a napelemes lámpa. Ezekkel a lámpákkal egyszerű bánni és bárhová felakaszthatóak. Ráadásul akkor is praktikusak, ha nyaralóba megyünk – oda tehetünk lámpákat ahová akarunk, anélkül hogy bajlódni kéne a kábelekkel.

Powerbank

Nem minden eszközt lehet napelemes verzióban kapni. Ezért egy jó powerbank mindig hasznos szolgálatot tehet számunkra. Ma már kapni olyan nagy teljesítményűeket is, amikkel simán feltöltődik akár egy akkumulátoros vízforraló is – hiszen a természet lágy ölén nem nagyon lesz lehetőségünk például kávékapszula használatára. Egy powerbank segítségével viszont működtetni tudjuk a legfontosabb eszközeinket, többek között a mobilunkat vagy laptopunkat.

Nedves törlőkendő

Az egyik legpraktikusabb dolog, amire szükségünk lehet ilyenkor. A nedves törlőkendő nem csak saját magunk felfrissítésre tökéletes, de ha épp híján vagyunk a víznek, még a használt edényeket is el tudjuk sebtében törölgetni vele. Így legalább addig bírják az edények, amíg nem jutunk kellő mennyiségű vízhez, hogy elmossuk őket. Érdemes tehát törlőkendőkből egy nagyobb mennyiséget is magunkkal vinni. Ma már kaphatóak 100 százalékosan lebomló, bio anyagokból készült változatok is, vagyis még a pazarlás miatt sem kell aggódnunk.

Melegítő tasakok

Túraboltokban kaphatunk olyan thermo tasakokat, amelyek ruhánk alá helyezhetünk. Ezek a tasakok egészen addig inaktívak, amíg nem nyomjuk vagy törjük meg őket a leírt módon. Ezután akár több órán keresztül kellemes meleget árasztanak. Rendkívül praktikus, amikor hirtelen lehűl a levegő, vagy éjjel a sátorban egy fagyosabb nyári éjszaka ér bennünket.

Kapcsolódó

Ezek a praktikus kiegészítők segítenek belakni a fürdőszobát

Ha most lett kész a lakás, vagy a fürdőszoba felújítása és szeretnéd néhány kiegészítővel még kén
Elolvasom

Újra hőségriadó van kilátásban

Pénteken derült, napos, csapadékmentes időben lesz részünk. Helyenként élénk lehet a délies szél. A csúcshő
Elolvasom

Szobanövényeket minden helyiségbe! Íme, 3+1 növény, ami hasznodra lesz

Szinte nincs is olyan otthon, ahol ne találkoznánk legalább egy szobanövénnyel, nem véletlenül. A virágok
Elolvasom