Mitől ilyen népszerű ez a budapesti barber shop?

Mitől ilyen népszerű ez a budapesti barber shop?

Barbershop. Amikor ezt a szót halljuk, akkor általában szinte mindenkinek ugyanaz jut az eszébe. Már aki járt korábban barbershopban. Hiszen akármennyire is a reneszánszukat élik ezek a szalonok bizony sokan vannak, akik még sohasem jártak egyikben sem.

Ennek több oka is lehet, de talán sokan úgy gondolják, hogy ez valami nagyon drága, exkluziv hely. Pedig egyáltalán nem az. Amikor valaki elolvassa a honlapot, akkor gyakran egy kicsit luxusnak tűnhet egy-egy szolgáltatás. Valójában viszont egyáltalán nem az. Az igaz, hogy némelyik nem elérhető egy átlagos fodrászat kínálatában, de pont ez a lényege egy barbershopnak, hogy valami különlegeset, nem hétköznapi dolgot kapjunk a pénzünkért.

A barber szó magyarul borbélyt jelent és amikor rákeresünk a neten, akkor azt láhatjuk, hogy ez egy olyan személy, aki többféle szolgáltatást nyújt, mint hajvágás, borotválás vagy szakáll igazítás. Ez mind-mind igaz egy mai barbershopra.

Ha valami igazán különlegeset szeretnénk, akkor érdemes a G-cutz barbershop Budapest belvárosában található szalonját felkeresni. Mitől olyan különleges ez az üzlet? Mert amikor belépünk az üzletbe olyan érzésünk támadhat, mintha egy időutazáson vennénk részt. Az egész koncepció az 1920-as évek gengszter világát varázsolja elénk, hiszen a képkeretek, a borbély székek, de még az utolsó villanykapcsolók is ennek a fényében lettek kialakítva. Sőt, még a borbélyok is olyan stílusú ruhát viselnek, amely tökéletesen passzol a megálmodott hangulathoz.

Akinek kétségei vannak, hogy valóban jó döntés-e ezt a szalont választani, annak mindenképpen érdemes elolvasni mások tapasztalatait. Több pozitív vélemény is olvasható a G-cutz Barber Shop weboldalán (06 20 621 8466, 1073 Erzsébet körút 16.). Itt láthatjuk, hogy több mint 250 kommentből 4,8-as átlagot értek el, ami nagyon jónak számít és a véleményezők túlnyomó része a legmagasabb vagyis az 5-ös osztályzatot adta a szolgáltatásokra.

Az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szolgáltatás a forró törölközős borotválás. Ez egy igazán különleges élmény abból a szempontból, hogy ilyet otthon biztosan nem csinálnánk magunktól. A nevéből adódóan egy forró törölköző alapvető szerepet játszik ezen szolgáltatás során. Ez egy amolyan wellness élmény, amelyet például bátran adhatunk ajándékba a kedvesünknek is, mert biztosan nagyon fog neki örülni.

Hogyan működik a forró törölközős borotválás?

Első lépésként előkészítik az arcbőrt, ami azt jelenti, hogy kezdésnek egy puhító arckrémet visznek fel. Ezt követően egy töröközővel fedik be az egész arcot. Nem kell félni, mert valójában nem annyira, forró, hogy égessen. Pont annyira meleg, hogy megpuhítsa a bőrt és a szőrszálakat. Ennek érdekében olyan 4-5 percre hagyják fent. Ezután szárazra törlik az arcot és következik maga a borotválás része. Először a borotva krémet viszik föl, majd a kért fazonra vágják az arcszőrt. A „mű“ elkészültével ismételten egy törlés következik annak érdekében, hogy a borotválkozás utáni bőrnyugtató krémet fel tudják vinni. Legutolsó lépésként a forró törölköző ellentettje vagyis a hideg vizes törölköző következik. Erre azért van szükség, hogy a már korábban kinyílt pórusokat összezárják.

Ennek a módszernek a segítségével sokkal precízebb eredményt lehet elérni egy sokkal egységesebb eredményt biztosítva, mely javítja az arcbőr állapotát és ugyanakkor meg is nyugtatja.

Ez egy remek élmény, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia, aki egy kis kényeztetésre vágyik!

Kapcsolódó

Mire kell figyelni divatkiegészítő választásnál?

Ma már egyre könnyebb a férfiaknak és a nőknek is divatkiegészítőként órát, ékszert vagy esetleg egy divato
Elolvasom

Gyújtógyertyák – mire valók és hogyan működnek

Egyetlen belső égésű motor sem indítható el gyújtógyertya nélkül. Ebben az áttekintésben megnézzük ennek az
Elolvasom

FAT fire útmutató: az életmód amellyel marad pénz nyugdíjra és utazásra is

A Fat Fire a FIRE mozgalom egyik fokozata. Egy manapság egyre jobban teret hódító, és a fiatal generációk k
Elolvasom