Nem kell várni a fagyra: tuti korizós helyek a Balaton körül

Nem kell várni a fagyra: tuti korizós helyek a Balaton körül

Ha odavagy a téli Balatonért, a korcsolyázásért és a forralt borért, akkor mindenképp megéri télen is ellátogatnod számos balatoni településre, attól függetlenül, hogy maga a tó nem feltétlen van befagyva, ugyanis már másképp is körbe korizhatod a Balatont! Szuper jégpályák várnak rátok, íme egy lista azokról a településekről, ahol egész télen jégen lehettek:

 

Keszthely

20 méter átmérőjű, több mint 300 négyzetméter területű jégpálya vár rátok Keszthelyen, melyet a szórakozni és sportolni vágyók ingyenesen vehetnek igénybe, összesen 45 fő.

Várható nyitás: december 21.

 

Szigliget

A szigligeti strand terültén egy 30×17 méteres kivilágított jégpálya áll rendelkezésetekre. A helyszínen van lehetőség korcsolya bérlésre, illetve egy kis felmelegedés gyanánt, fűtött vendéglátóhely vár rátok, ahol felforrósíthatjátok magatok egy forralt borral vagy teával. 10 éves kor alatt 400 forintos áron, míg a többi korosztály számára 800 forintos áron vehető igénybe.

Várható nyitás: december 1.

 

Veszprém

800 négyzetméteres Intersport Műjégpálya várja a sport szerelmeseit, ahol igazán kiélhetitek magatokat! A körbe palánkolt pálya nemcsak korizásra, hanem jégkorongozásra is alkalmas! A fiataloknak is kedveskednek plusz programmal: pár hetente jégdiszkót rendeznek, ahol este a jégen lehet menő zenékre korizni! A legjobb hír, hogy ez a pálya már most is nyitva van, igy nem kell várni többet a korcsolyák elővételével!

Veszprémben ezen túl a hangulatos Óváros téren is találhattok egy kisebb jégpályát majd, ahol kiélvezhetitek a tél legszebb pillanatait!  A belépő 500 forint 2 órára, és a jégpályán összesen 60 ember fér el egyszerre. Várható nyitás: november 30.

 

Balatonfüred

900 négyzetméteres területen egyszerre 220 fő számára ad lehetőséget korcsolyázásra a füredi pálya. A helyszín a Zákonyi-parkban az A és B lépcsőházak közötti terület lesz. A tervek szerint egészen február 15-ig üzemel majd, naponta 9-20 óra között. Ezer forintba kerül a tervek szerint egy felnőtt belépő kétórás használatra, a diákok 700 forintért válthatnak jegyet, a füredi lakosok pedig 50%-os kedvezménnyel használhatják a pályát, a 14 éven aluli helyi lakosok ingyenesen. Evésre- ivásra  a környező vendéglátóhelyek és kisbüfék állnak majd rendelkezésre.

Várható nyitás: december 6.

 

Siófok

Több mint 250 négyzetméteres, 12×22 méteres nagyságú, valódi jéggel borított pálya egy 50 méter hosszú és 2,5 méter széles jégfolyósóval. A felnőttek számára 1000 forint, a gyermekek számára 700 forint a belépő, míg a siófoki lakosok számára 50% kedvezményt biztosítanak. Siófoki diákoknak hétköznap 10:00-15:00 között ingyenes lesz a korizás. Csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges és van lehetőség korcsolya bérlésre és étkezésre is.

Várható nyitás: december 21.

 

Balatonlelle

Idén negyedik alkalommal nyílik meg Balatonlellén a 200 négyzetméter felületű műjégpálya. Hétköznapokon 500 forintos áron, míg a hétvégéken 1000 forintért vehető igénybe majd és lesz lehetőség korcsolya kölcsönzésre, élezésre és étel-ital fogyasztásra is! Családosoknak családi jeggyel kedveskednek 1500 forintos áron, mely belépőt jelent 2 felnőtt és  két 14 év alatti gyermek számára.

Várható nyitás: december 25.

 

Balatonboglár

December 6-án 15 órakor nyit meg Balatonbogláron a műkorcsolyapálya, jégkorong bemutatókkal és mikulás köszöntővel! 

 

Bár az igazi tél még várat magára, a téli sportokat addig sem kell mellőznünk, KORIRA FEL! ?⛸

Kapcsolódó

Zárva tartanak a Független Benzinkutak Szövetségének tagjai augusztus 19-20-án

Nem nyitják ki azokat a benzinkutakat augusztus 19-20-án, melyek a Független Benzinkutak Szövetségéhez (FBS
Elolvasom

Eseménydúsan telik majd az ünnepi hétvége is

Az ünnepi hétvége előtt, csütörtökön robban be a Strand és a XI. Bujtor István Filmfesztivál is. Szinte csa
Elolvasom

Még egész nap elérhető a mobil egészségügyi szűrővizsgálat Gyenesdiáson

Mobil egészségügyi szűrésen vehetnek részt a Balaton parti települések lakói és az ott nyaralók - közölte c
Elolvasom